Komentari na vest

Roko Komiso: Vlahović treba da ukaže poštovanje prema Fjorentini, zbog nas je tu gde je

S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Prvo je pokusao da kupi deo akcija Juventusa, pa je odbijen. Onda je navodno hteo Milan pa I tu ispala. Kupio je klub koji je bio pun mladih igraca. Zabole njega za fudbal, racunao je da ce po tadasnjim cenama svi ti igraci dovedeni za kikiriki biti uvaljeni nekom za 10-20mil. Dosao je da zaradi I kad napuni dzepove prodace klub. Kao Poco iz Udinezea, samo sto ovaj igra na sitno. Beloti je najbolji primer igraca koji je propao jer je vlasnik kluba, takodje milijarder zacepio cenu od 100mil. Nije hteo da ga proda ni za 72m koliko su neki nudili. Sad Belotija nema ni na mapi.
G

Gost0202

pre preko 2 godine

Zbog njega ste tu gde ste žabaru.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Kupio si ga za milion a hoce da ga prodas za 100?!Pismo zahvalnosti Partizanu da posaljes ZABARU!
9

951357

pre preko 2 godine

Za Vlahovica jeste u pravu. Bukvalno su napravili igraca od njega i dali mu sansu kao nikome. Trpeli ga dve godine kad nije mogao vola da ubode i sad kad je proradio i kad se razvio u dobrog igraca, sad ih njegovi agenti ucenjuju. I to je sve tacno. Sa druge strane, iako ga razumem sto ne voli agente, cinjenica je da bez agenata oni mogu da rade sta hoce sa igracima, tako da su agenti potrebni. Ne alave dzudze koje se zovu agentima, vec pravi agenti.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Ne lupaj! Oni su mu dali šansu, kao i masi drugih igrača koje kupuju na Balkanu za sicu. On je tu gde jeste svojim trudom i zalaganjem, dok klub nije pokazao ambicije za neke više ciljeve i normalno da igrač neće da se veže ugovorom na 4,5 godina kad može da ode negde i već sledeće sezone da igra u LS. Fiorentina će svakako da ostvari enorman profit na transferu Vlahovića. Ovde je najveći problem što ga je neki nesposobnjakovic iz uprave Partizana pustio za sicu, bez procenata od naredne prodaje i klub će tu biti ojadjen za bar minimum pet miliona evra. Mada najmanje od tih para bi otišlo u klub!
H

Hard

pre preko 2 godine

Nisu ga trpeli nego nisu hteli da ulažu pare u nekog već proverenog i ostvarenog. A sad moralisanje...
S

Sadik

pre preko 2 godine

Sta pricaaas! Vi treba da izrazite zahvalnost Partizanuuu!!! Oteli ste za sitne pare! Karna je cudooo! Bezi Dule
M

Mop

pre preko 2 godine

Šta je u pravu? Za 30 puta će ga više prodati. Prošle sezone ih bukvalno sam spasio ispadanja. Kupili za 1,8 miliona sad traži 60. To nije drastična razlika. Da je iz tvoje Zvedane bilo bi sve ok. Iskuliraj malo.
9

951357

pre preko 2 godine

Za razliku od vas Grobara, ja nase igrace gledam realno ma odakle da su potekli. Nisam ja kao vi kojima je Jovic trn u oku samo zato sto je iz Zvezde, a da je iz Partizana bio bi najbolji na svetu. Vlahovic je odlican igrac, mada se po ponasanju na terenu vidi da mu je slava malo udarila u glavu. I to sto je sad odlican moze da zahvali tome sto su ga u Fiorentini godinama forsirali, prvo u Primaveri pa onda u prvom timu, gde je imao utakmice i utakmice bez datog gola, a oni ga opet pustali da igra, davali mu minute, davali mu da sutira penale da dize samopuzdanje, na kraju rizikovali i opstanak zbog toga. I naravno da ce zbog tog rizika i da zarade na njemu. Dok bi ga u 99% posto klubova samo bacili na klupu i to je to. Tako da on ima za toliko toga da im bude zahvalan. A to sto ste vi ogorceni sto niste uzeli vece pare za njega - vas problem. Niste imali sanse da uzmete vece pare. Prodali ste klinca od 15-16 godina sa 15 utakmica za 2 godine od po 20 minuta na terenu za milion. Malo vam? Odlicna prodaja za taj uzrast i minute na terenu! Da je ostao duze u Partizanu, sad bi igrao negde drugu ligu jer biste ga upropastili. A da ste mogli da sanjate da ce vredeti ovolike pare, niste. Niko nije. Ali za to samo i jedino moze Fiorentini da zahvali, jer ga je Fiorentina napravila u igraca kakav jeste, svakako niste vi. I zato i ne znam zasto ga uopste svojatate...
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hahahahahahahah kakvo razmisljanje.. jesu oni to imali boljeg napadaca kojeg su stavili na klupu? Koga? Sta su oni istrpili Vlahovica, kad je decko od prvih utakmica pokazivao da je ozbiljan talenat? I po cemu pokazuje da mu je udarila slava u glavu? Trenira maksimalno, daje golove evo i maloprije jedan, ne pravi frku po medijima i ne zahtjeva nista.. valjda bi se proculo da pravi neke probleme.. Kako si ti strucnjak skontao da mu je slava udarila u glavu?
H

Hard

pre preko 2 godine

Hvala što si još jednom potvrdio svoj loš karakter.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost999 - Ma nikog posebno, samo Kijezu, Kalinića, Kutronea, Rosija, Kuamea, Babakara, sve neki anonimusi. Grobari i realnost, ne biva. A što se slave tiče, pogledaj njegovu komunikaciju sa saigračima iz ove i istog perioda prošle sezone, i samo će ti se kas'ti. @Hard - zašto loš karakter? Jer kažem da treba da bude zahvalan Fiorentini? Izvini što to vređa tvoja nežna grobarska osećanja.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Dobro nisi rekao Batistuta i Adriano hahahahaha.... Kijeza nije spic. Kutronr igra u Empoliju. Babakar u Turskoj. Kalinic u Veroni. Kuama u Anderlehtu. Rosi zavrsio kraijeru prije 10 godina zbog povreda.. Sigurno su bili toliko dobri i garantovali golove da ih je klinac istisnuo iz ekipe. A taj klinac ce imati bolju karijeru nego svi oni zajedno, ne racunajuci Kijezu. Bravo za realnost.
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost999 - A šta, računa se samo poslednjih godinu dana? Ja pričam o periodu od nekoliko godina koliko je on dobijao šansu u prvom timu. Poenta je da su to sve bili daleko poznatiji u tom trenutku i daleko plaćeniji igrači od njega, svi redom. Dok si ti rekao da nije imao konkurenciju. Poenta je da je konkurenciju zapravo imao. To je ta realnost o kojoj pričam. I da su svi oni sklonjeni kako bi se on isforsirao. Jer ako ne kapiraš da ne može da ti na klupi sedi debelo plaćen igrač a igra ti neki klinac, onda ne kapiraš kako funkcioniše fudbal i stvarno si u sudaru sa realnošću. Ali ono, odavno smo to utvrdili.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ja sam pitao kojeg su oni to imali boljeg od njega, ti nabrojis likove i kazes sve redom poznatiji i placeniji.. Hahahah.. ko je od tih poluigraca bolji od Vlahovica?? Zasto niko od njih nije napravio karijeru bilo gdje, ako su toliko bolji? Sta su oni u Italiji kontali, ma izguracemo malog iz Srbije po cijenu ispadanja,svi igraci koji mogu bolje od njega mogu ici. Pa ti ni sam ne znas gdje igraju Rosi, Kuma Babakar i Kuame, samo pricas bzvz. Jos kad kazes da znas kako funkcionise fudbal samouvjereno kao da si direktor Malmea u najmanju ruku, a ne klinac sa par partija Pesa u rukama. PS Posto sam ja dobar, da ti kazem da Kris Vud nije domaci igrac u Britaniji, nego je covjek sa Novog Zelanda. Vidis kako ti pomognem da se ne blamiras, ali dzaba hahahah
G

Gost999

pre preko 2 godine

U pravu si za Rosija pogotovo. On nije igrao nikako otkako je Vlahovic dosao. Mozda zato sto su ga forsirali, a mozda zato sto je covjek otisao godinu dana prije nego je Vlahovic dosao hahahahahahah.. Mene sramota ovako anonimno u tvoje ime.
9

951357

pre preko 2 godine

Pa kad su ti nikakvi i nepoznati igrači igrali, Vlahović je bio slabiji od njih. Sada je bolji, tada nije bio. Da malo razmisliš, shvatio bi. A bole briga njih odakle je ko, njima je kinta bitna. Jok, ti znaš gde igraju, izguglao si malopre. E, hvala ti za Krisa Vuda, da mi nisi rekao ne bih znao. Ajde kad već guglaš igrače, izguglaj šta je Komonvelt, pa razmisli o tome sledeći put kad kreneš da me učiš nečemu ;)
G

Gost999

pre preko 2 godine

Da su bili bolji, igrali bi. Kraj price. Njih ne zanima ko ima koliko godina i ostale stvari.. Kakvi crni Kuame, Kuma Babakar i Kutrone.. pa ljudi nisu igraci za Seriju A uopste. I to su i dokazali poslije u karijeri. A sto se tice Vuda, bravoo.. Nisam ni pomislio da si mislio na Komonvelt kad si pisao komentar, fantasticno s tvoje strane hahahahah..
9

951357

pre preko 2 godine

Ma naravno, tako je. Zapravo je Vlahovic sa 15 godina vec bio najbolji i svi ovi nabrojani nije ni trebalo da igraju, trebalo je njega odmah da puste. Budale su ovi u Fiorentini sto to nisu odmah uradili, nego sta ces, nisu pitali latentne Grobare. Naravno da nisi, to je razlika kad neko nesto drzi u glavi a onaj ko nema u vugla on gugla. Isto vazi i za Rosija. Ja znam kad je otprilike bio tamo, ali tvoj gugl zna preciznije ;) Kao sto i zna gde igraju Kuame i Babakar a o njima nesto konkretno ne zna da ti kaze. Kao sto na primer ne zna da je Babakar bio Vlahovic pre Vlahovica, jos jedan projekat Fiorentine. Samo sto je on vise imao snagu a manje znanja, pa dalje od Fiorentine i Sasuola nije otisao. Ali bitno je da si izguglao sve i da sada znas ;)
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hahahahahahhaha znas otprilike.. Zasto pricas otprilikd kad tako sve imas u vugla, kako ti kazes? Ovo za Kuamea i Babakara ne treba ni komentarisati, drugar moj ja koliko znam fudbalera i gdje igraju, ti toliko nisi utakmica pogledao. Od ex Yu, do Arapskih zemalja, da ne govorim ove najjace lige. :) Nemam potrebe da trazim po netu. Ali sam bas potrazio po netu nesto, i on kaze da je Kuma Babakar presao u Sasuolo iz Fiorentine i Kalinic takodje otisao u Milan i prije nego je Vlahovic dosao. Jesi ti ubo ijednog igraca sto si naveo? :) Babakar je presao na pozajmicu doduse, ali i to govori koliko su ozbiljno racunali na njega. A sto se tice Vuda i Komonvelta, nemoj se loziti, bio sam ironican. Kakav ti i Komonvelt.. Hocemo za svakog igraca koji ima Anglosaksonsko ime reci da je domaci fudbaler u Engleskoj, nema veze jel Amerikanac, Kanadjanin, Australijanac ili u ovom slucaju sa Novog Zelanda. Ne bih te vise maltretirao, znam ja da si navikao da napises svasta i ovde ljjdi i ne obrate paznju, ali eto vidis ima nas i koji obracamo, a i vise znamo od tebe. Nemoj se uzdati u vugla vise, nego provjeri na netu, na ustrb kog talenta je to Vlahovic guran i bio istrpljen, pa mozda i nastavimo. Ovo si se dosad samo izblamirao.. :)
9

951357

pre preko 2 godine

@gost999 - Dobro, onda, ajde objasni meni neukom i neupućenom, ko im je igrao napadača kad niko nije bio tu? Igrali bez napadača? Ajde, izguglaj, možda nađeš neka još poznatija imena od ovih koja sam nabrojao, možda sam nekog izostavio, nikad se ne zna. Ti i dalje ne kapiraš da ja pričam o periodu od nekoliko godina. I izguglaj zašto je bitno da je neko iz zemalja Komonvelta, pošto ni to očigledno ne razumeš. A to šta ti i koliko gledaš, šefe, gde si ti sad, ja sam tu poslednjih 20 godina. Tako da ono, ne lupaj. Koliko fudbalera i klubova držim u glavi i njihove transfere, ti ima još mnogo hleba i mleka da iskusaš da bi došao dotle.
H

Hard

pre preko 2 godine

Prijatelju, on je daleko iznad nivoa tvog kluba. Doveli ste ga za siću a sad tupite. Bolje uzmite pare za njega i ne se...e mnogo.