(©Reuters)
(©Reuters)

Roma i Napoli ponovo u igri za Sašu Lukića

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.22. | 09:11

Lider Serije A bio zainteresovan i letos

Poput cele srpske reprezentacije, nije se Saša Lukić proslavio na Mundijalu, mnogo više se očekivalo od njega u veznom redu, nije blistao ni u napadu ni u odbrani. Ali, to nije umanjilo interesovanje za njega kako se bliži zimski prelazni rok.

I pred januar ponavljaju se scene iz avgusta. Roma je ponovo zainteresovana da dovede srpskog reprezentativca, deo italijanske štampe danas piše da su se predstavnici Vučice najavili čelnicima Torina za sastanak. Tema bi bio Lukićev transfer u predstojećem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Ali, Tutosport danas na naslovnoj strani donosi novu informaciju: Roma nije jedina, za Lukića je zainteresovan i Napoli. Klub sa juga Italije je i letos bio na listi kandidata, međutim, cela priča oko srpskog fudbalera se zakomplikovala, on je u jednom momentu prestao da trenira sa timom, klub ga je kaznio zbog toga... Epilog je da je Saša ostao u dresu Bikova za jesenji deo sezone.

Prethodnih dana se pominjala priča da Torino želi da produži ugovor sa Lukićem, međutim, najmanje realna opcija je da srpski vezista odluči da ostane u bordo dresu. Kako piše torinski list, ideja čelnika Napolija je da prodaju u januaru Demea, a trener Spaleti vidi Sašu kao njegovog idealnog naslednika u svetloplavom dresu.

Napoletanci su spremni i za varijantu da sačekaju Lukića do leta, međutim, pitanje je kako razmišljaju u Torinu, da li žele, ako već srpski as neće da produži ugovor, da ga prodaju sada i krenu odmah u renoviranje ekipe.

Iako se prošlog leta pominjalo da je za Sašu Lukića zainteresovan Lids, pa onda i Kristal Palas, Spartak iz Moskve, najrealnije je da karijeru nastavi u Italiji, u kojoj je od odlaska iz Partizana. Roma ili Napoli, obe opcije su više nego primamljive. Na jednoj strani je Žoze Murinjo, a na drugoj lider Serije A posle 15 odigranih kola.


tagovi

Saša LukićTorinoNapoliRoma

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara