Roma iznenadila, stigao štoper iz Genčlerbirligija za 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.19. | 19:07

Mert Četin stavio paraf na ugovor do 30. juna 2024. godine

Roma je jurila Aldervejrelda, Nkolua, Loverna, Ruganija, a na kraju je stigao široj javsnosti malo poznati Jildrim Mert Četin. U pitanju je talentovani štoper Genčlerbirligija, kojeg je Vučica platila 3.000.000 evra.

Ovo naravno ne znači da je Vučica završila jurnjavu za ozbiljnijim pojačanjem na ovom mestu u timu, jer je jasno da će Paolu Fonseki biti potreban još jedan kvalitetan igrač. Proteklih dana je delovalo da bi to mogao da bude Danijele Rugani, ali je taj posao daleko od zavšetka. Roma nudi pozajmicu, uz otkup igrača ukoliko tim bude završio među četiri prvoplasirana igrača. To se ne dopada ni Juventusu, koji bi želeo da novac odmah legne na račun, a ni samom igraču, koji bi želeo da bude sigurniji po pitanju svoje budućnosti.

Izabrane vesti

Roma je ovog leta na štoperskoj poziciji dovela talentovanog Đanluku Manćinija iz Atalante za 22.000.000 evra, ali u ovom trenutku tu ima još Federika Facija i Žuana Žesusa. Ipak, jasno je da bivši defanzivac Intera nije neko ko bi mogao da uznese narednu sezonu na pravi način.

Četin je sa Romom potpisao ugovor do 30. juna 2024. godine, a Genčlerbirligi će dobiti 10 posto od naredne prodaje ukoliko igrač bude prodat za sumu veću od 5.000.000 evra.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara