Komentari na vest

Roma rasterećena ide u Tiranu: Liga Evrope obezbeđena, a Tami Abraham ozbiljno raspucan (VIDEO)

S

Smorinjo

pre gotovo 2 godine

Brao Mou šesti,predstavi im to kao da si treći i kao veliki uspeh iako si završio iza lacia, svakako ti prolazi šta god im kažeš,mali klub nije navikao na takvo ime pa te gledaju kao božanstvo.
G

Giallorossi

pre gotovo 2 godine

Jedna sasvim solidna sezona za Romu. Ovo nije tim za Ligu Šampiona to je jasno, ali za Ligu Evrope - da. Tako da cilj je ostvaren, bilo bi lepše da je peto mesto (i dalje postoji šansa ako Lacio izgubi) ali Bože moj, mesto u LE je mesto u LE. U kupu izgubili od Intera, kasnijeg osvajača istog. U Evropi finale posle 30 godina i šansa za trofej. Odličan posao je Mou uradio za prvu sezonu. Olimpiko pun, publika se povezala sa ekipom, ceo grad diše kao jedan. Imajući u obziru i da su jedna od najviše oštećenih ekipa od strane sudija u svim ligama petice, i više nego odličan posao. Dogodine pametna doselekcija i lagano se ulazi u Ligu Šampiona. Forza Roma!
T

Taribo West

pre gotovo 2 godine

Apostrofirao bih i odličan učinak Abrahama. 26 golova u svim takmičenjima, odličan učinak u debitantskoj sezoni. Ako Murinjo pogodi sa još nekolicinom pojačanja, eto borbe za titulu naredne sezone...
G

Giallorossi

pre gotovo 2 godine

Apsolutno. Preporodio ga je. Ja ne bih išao tako daleko, za borbu za titulu pre svega treba baš dugačka klupa koje trenutno nema, ali mogli bi da je vrebaju "iz senke" sigurno, ako se poklope neke stvari.
G

Gost027

pre gotovo 2 godine

E vala da ovaj Pelegrini nece da pusti Abrahama da puca penal za het trik, no mu uzima loptu...nema on tu kapitensku liniju Rominih mitskih kapitena nazalost

milford

pre gotovo 2 godine

Tako ni Tadić nije pustio Vlahovića da puca penal za het trik. To je taj neki trip kapitena da se zna ko je stariji po činu.