Roma želi Luku Jovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.20. | 21:53

Srpski golgeter iskočio u prvi plan kao alternativno rešenje Rimljana u špicu napada

Problemi vezani za dolazak Arkadijuša Milika u Romu stopirali su već viđeni transfer Edina Džeka u Juventus, ali i naterali čelnike Vučice da razmišljaju o alternativnim rešenjima. Prema pisanju italijanskih i špaskih medija u prvi plan bi mogao da iskoči i mladi srpski golgeter Luka Jović.

Zidan je prema pisanju Marke preporučio Joviću da potraži klub u kojem će imati značajniju minutažu, ali je problem u tome što su uglavnom svi koji su bili zainteresovani uglavnom zatvorili svoje opcije u navali. Roma je jedna od retkih u kojoj to nije slučaj.

Izabrane vesti

Kroz italijasnke medije se provukla informacija da je problem u pregovorima između Rome i Milika to što poljski napadač nije u zadovoljavajućem fizičkom stanju, ali su to u Večnom gradu oštro demantovali zvaničnim saopštenjem gde su jasno poručili da nikada neće sebi dozvoliti da komentarišu fizičko stanje igrača protivničkog kluba. Ali, sve je jasnije da nešto ozbiljno ne štima u pregovorima.

Jović se u ovom trenutku navodi kao alternativna opcija. On bi u Romu stigao na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone, ali mediji na Apeninima ne veruju da je ova opcija previše realna. Druge alsternative su Olivije Žiru, Kšištof Pjontek i Andrea Beloti.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara