Roma zvanično dobila novog štopera: Pozajmica 500.000 evra, otkup za 18.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 19:08

"Rim je prelep, spektakularan grad, mislim da je nemoguće pronaći bolje mesto za igranje fudbala", kaže španski defanzivac

Prašina u Rimu se i dalje ne stišava oko situacije sa Nikolom Zaniolom, ali Vučica je i pored toga kompletirala jedan važan posao. Vučica je u svoje redove na šestomesečnu pozajmicu dovela Dijega Ljorentea iz Lidsa.

Rimljane će pozajmica koštati 500.000 evra, a ukoliko Španac bude zadovoljio na Olimpiku, Roma će moći da ga otkupi za obeštećenje od 18.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ljorente je dete Real Madrida, a u Lids je došao u septembru 2020. godine iz Sosijedada za obeštećenje od 20.000.000 evra.

"Kada se ukazala prilika da dođem u Romu, nisam dva puta razmišljao o tome. Biti ovde predstavlja veliki korak napred u mojoj karijeri, želim maksimalno da iskoristim ovu priliku. Rim je prelep, spektakularan grad, mislim da je nemoguće pronaći bolje mesto za igranje fudbala. Roma se bori na svim frontovima da uradi nešto važno, a jasam spreman da dam svoj doprinos", rekao je Ljorente.

Španac je zadužio dres sa brojem 14 i u Večnom gradu veruju da će doneti neophodan kvalitet poslednjoj liniji tima, gde se od štopera još nalaze Kris Smoling, Rožer Ibanjez, Đanluka Mančini i Maraš Kumbula.


tagovi

Dijego LjorenteZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara