Komentari na vest

Ronaldo bacio dres, udarao u zid i bez reči otišao sa stadiona

G

Goust

pre oko 3 godine

Kakva primadona, majko mila.
B

BB84

pre oko 3 godine

Drago mi je što Jubrentus ne ide u LŠ ove godine, a mislim da će on u PSG da je napadne opet sa njima. Pošto ove godine pored ovakvog Sitija moguće da izvise. Još jedna LŠ pa kod Bekama na uživanje.....
I

Inter

pre oko 3 godine

"...Ne verujem da će ga kazniti ni klub, ni trener“, istakao je Pirlo. Ovo pokazuje kakav je Pirlo autoritet, odnosno da ga nema kad je u pitanju Ronaldo. Ciju on ceka odluku da bi doneo svoju odluku da li ce ga on (trener) kazniti. Ako je sve ovo tacno, to je jos jednom pokazatelj da Ronaldo vise igra za sebe nego za klub, a ovo ako Juventus ne kazni, jos jednom ce pokazati da kada je u pitanju Ronaldo da je Juventus manji od njega. Prosle sezone je imao izliv besa pri izmeni koju je izvrsio Sari, a klub je to samo ignorisao.
j

je_suis_ronaldo

pre oko 3 godine

nadam se da ce mu produziti ugovor, to bi bio posljednji ekser u kocveg....unistio je juventus i hvala mu na tome...on je sretniji kad je dao gol protiv torina a igrali nerijeseno nego sad kada nije, juventus pobjedio....igrao sam po nizim ligama, ali takvih malomunnika nema sto bi se reklo ni u seoskom fudbalu....
Z

Zvezdas1989

pre oko 3 godine

Kakav Mesi i Ronaldo,najbolji igrac sveta Ronaldinjo
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Ali najjaci su mi ovi sto kazu da je dres bacio skupljacu lopti ili protivnickom igracu. Pa to je jos gori postupak, das nekome nesto tako sto mu to bacis na zemlju...
f

franjo24042902Gost

pre oko 3 godine

njegova najveca greska je sto je otisao Iz uniteda da je ostao kao sto mu je ser Alex rekao bio bi gospodin covek GGMU
D

Darko55

pre oko 3 godine

Da, velika greska. Uzeo je samo 4 lige sampiona u Realu i postao najpopularniji sportista na svetu. Ogromna greska.
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Veći od Ronalda U JUVENTUSU su vitezovi koji su igrali za Juventus u Serie B sezone 2006/2007: Del Piero, Buffon, Trezege, Nedved i Kamoranezi. Zatim niz drugih igrača: Bonući, Barzalji (najbolja Agnellijeva kupovina u životu), Kjelini, Markizio (dijete Juventusa), Zidan, Rossi, Platini, Zoff, Sivori... Ronaldo je zadnji igrač čiji bi dres kupio u fan šopu. Svaka mu čast za karijeru, golove, trofeje, rekorde, ali nije on tako veliki U JUVENTUSU!
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Тебра јесте малоумни толико?Лик је љут на себе не на друге.Очигледно да нико од вас никад није играо фудбал,па не зна како је нападачима кад дужи период не постигну гол.Бацио је дрес замисли молим те као да се попишао по њему, човек је фрустриран на себе,а све и да јесте на саиграче,а није има свако право да буде јер игра са Индијанцима,он свој део посла одрађује готово увек да гол,а то што њему у пола тих акција нема ко да да лопту јер немају везни ред,а ни шпица,а бога ми и левог бека и штопера,видели смо у прошлој текми кад се вратио финала колико је то други тим кад неко има да дода лопту напред.
G

Gost 33

pre oko 3 godine

Dres je bacio igraču iza njega koji je to tražio, kao što je pirlo sam rekao ljut je više na sebe jer nije postigao gol nego na nekog drugog, posle na instagramu čovek normalne objave stavio za tim, al dobro kako strani mediji pokušavaju da napumpaju priču tako i ovi naši ništa novo za njih
G

Goust

pre oko 3 godine

E, pa, druze, fudbal je timska igra, pobede su na kraju timske, kao i svaki gol. Njegove reakcije pokazuju koliko postuje saigrace. Misli da je iznad svih njih, i da mu to daje za pravo da postize het-trik na svakoj utakmici. Covek je opterecen sopstvenim egom.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Ronaldo je omatorio i sam je toga svestan, ali se ne miri sa cinjenicom. Nema vise tu brzinu i prodornost, generalno nema snage u njemu kao nekada i zbog toga je zestoko isfrustriran. Ja mislim da je ljut sam na sebe najvise. I dalje dobar igrac, ali samo dobar, ne vise vrhunski kao nekada.
S

Slavko bombona

pre oko 3 godine

Nerazumem kao prvo Pirla koji je brze bolje stao u njegovu odbranu, nije mi jasan, sam je bio vrhunski fudbaler, dobro zna sta znaci bacanje dresa na zemlju, veliko nepostovanje tog kluba. 2010. posle pobede intera nad barsom 3-1 na meaci, baloteli je uradio isto i posle utakmice naisao na osude saigraca i rukovodstva kluba. Deki je izjavio da je to ponasanje ravno detetu, zaneti je izjavio da mu je zao sto je slavlje upropasteno necim takvim i da je klub uvek bio uz maria koji je napravio jako los potez, ernesto paoliljo je rekao da je takvo ponasanje neprivhatljivo i na pitanje da li ce baliteli biti kaznjen, odgovorio, apsolutno da. Na kraju iste sezone epilog je bio prodaja balotelija. Tako se to.
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Kakva bolest. A juve ce pokazati da je mali klub ako ga ne kazne, a nece...
I

I_tako

pre oko 3 godine

Juventus mora da se resi Ronalda, ovo pisem kao navijac Juventusa i neko ko ceni sve sto je CR7 uradio u fudbalu. Pokusali su sa snjim da osvoje LS, nisu uspreli, mozda moze jos jednu ili dve sezone da odigra solidno, al nikako vrhunski kao pre par sezona. Visoka plata, potreba da bude na terenu 90min svaku utakmicu, nezadovoljstvo kad ne postigne gol su jednostavno dodatni razlozi da ode iz kluba.
J

Juve91

pre oko 3 godine

Dres je bacio klincu koji sakuplja lopte. Imate snimak na yt.
1

13libero

pre oko 3 godine

Neka mu je srećan put!
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Ako ovo ima veze sa istinom, onda je ovo veliki bezobrazluk, zbog cega da baci dres, jer nije dao gol, a njegov tim je uzgred pobedio? Pa valjda ne igra da nabija statistiku, nego da doprinese da njegov tim pobedjuje, zar ne?
Z

Zašto

pre oko 3 godine

Sam ovo "izbacilo iz takta" pročitao "bacila traka"?
Г

Гост

pre oko 3 godine

Неоспоран фудбалски квалитет али толико извјештачен и неискрен,нарцисоидан и искомплексиран. И кад је љут и кад показује неке емоције толико је пластичан,као лутка на концу. Не знам како избија толико незадовољство и неки комплекс из човјека који је толико много постигао у каријери.
j

juve

pre oko 3 godine

lik ima ozbiljan problem sa egom
K

Ko- kosarka

pre oko 3 godine

Ako Juve ne odreaguje na ovo pokazace koliko je "mali" jer je kroz klupsku istoriju njihov dres nosilo mnogo (po mom misljenju) vecih igraca od ostarelog i prepotentnog Ronalda
P

Petar88

pre oko 3 godine

Teško da je ko veći igrao za Juventus. Legende Juventusa ko je su blizu Ronalda su samo Zinedin Zidan, Mišel Platini, Roberto Badjo i Del Pjero.
H

Hahahha

pre oko 3 godine

Kristina gde si sad kiše padaju
M

Mrcau

pre oko 3 godine

Bacio dres posle pobede u kojoj nije postigao gol, bacanje dresa kluba za koji igras ne moze da se opravda bas nikako!A jos pogotovo kada to uradi jedan covek od skoro 40 godina... Ovo da je uradio Dibala odma bi bio oteran iz Juventusa ali posto je to uradio Ronaldo on je rodjeni pobednik i sta sve ne...Po ko zna koji put pokazuje da igra samo za statistiku i za licne rekorde i uvek ce biti u tom grcu da mora da postigne gol!Covek je posle osvojene LS i Bejla koji je bio zvezda veceri morao da izjavi odma posle utakmice da ide iz Reala samo da bi se pisalo i pricalo o njemu, karijera mu je ogromna kao i sve sto je do sada uradio ali je tezak kompleks!
h

host

pre oko 3 godine

Bacio dres gde mu i je mesto
T

TiP

pre oko 3 godine

Italija mu je najveca greska bolje da je otisao u PSG
D

Dil

pre oko 3 godine

Nevaspitani coban. Ne postuje klub u kome igra i koji ga placa za ove njegove bapske igre. Stekao slavu, igracku karijeru i sad misli da moze da radi sve kako mu dune.

Boka123

pre oko 3 godine

tacno tako!