Ronaldo: Cela naša nacija je oštećena

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 00:19

"Moramo da podignemo glavu"...

Najveća portugalska zvezda Kristijano Ronaldo totalno je izgubio kontrolu nakon što mu sudije nisu priznale - čini se - čist gol u nadoknadi vremena. CR7 uspeo je da nadmudri (bez potrebe) istrčalog Marka Dmitrovića, lopta je išla ka praznom golu (slike govore i prešla liniju), međutim Stefan Mitrović je uklizao, izbacio loptu u polje i učinio da se utakmica nastavi kao da se ništa nije dogodilo.

Šta je posle bilo imali ste prilike da vidite, Ronaldo je pobesneo, čak napustio teren pre poslednjeg zvižduka sudije Makelija, međutim nedugo zatim, čim se malo smirio oglasio se putem Instagrama:

Izabrane vesti

"Biti kapiten portugalskog tima jedan je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Dajem i uvek ću davati sve za svoju zemlju. To se nikada neće promeniti", pokušao je Portugalac da opravda ono bacanje kapitenske trake dok je izlazio sa terena.

"Postoje teška vremena s kojima se treba nositi, posebno kada je čitava naša nacija oštećena. Moramo da podignemo glavu i da se suočimo sa narednim izazovom. Napred Portugalija", napisao je Ronaldo.


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara