(© Reuters)
(© Reuters)

Ronaldo izbegao dolazak na početak priprema Mančestera

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.07.22. | 10:30

Iz Junajteda uveravaju da su u pitanju porodični razlozi i da Portugalac nije na prodaju

Svi su došli samo Kristijana Ronalda nema. Ponedeljak je dan kad su reprezentativci, iz raznih selekcija, bili dužni da se stave na raspolaganju Eriku ten Hagu na početku priprema Mančester junajteda, svi do jednog su se pojavili u Sportskom centru „Karington“, jedino nije došao – Portugalac.

S jedne strane, očekivano. Krajem prošle sedmice Ronaldo je zatražio transfer nezadovoljan napretkom Crvenih đavola na tržištu, u smislu jačanja tima, kao i željom da se takmiči i Ligi šampiona, što neće biti u prilici ove sezone sa velikanom sa Old Traforda. S druge strane, neprofesionalno. Pod ugovorom je, u obavezi da trenira, a u danu kad su se novom treneru javili reprezentativci poput Bruna Fernandeša ili Rafaela Varana, izostanak Kristijana je utemeljio priče o njegovom odlasku.

Izabrane vesti

Iz Mančester junajteda se nisu zvanično oglasili, međutim, prema medijskim navodima, Ronaldo se javio u klub i rekao da je produžio odmor zbog porodičnih razloga. Na Teatru snova su takvo objašnjenje prihvatili, verujući mu na reč, iako je, primera radi, kad je napuštao Juventus, na isti način odbijao da trenira sa Starom damom kako bi isposlovao povratak na Ostrvo. Čini se da Kristijano Ronaldo pribegava oprobanom receptu i da će Mančester pre ili kasnije morati da popusti, iako u klubu i dalje ističu kako 37-godišnji golgeter nije na prodaju i da ga vide u planovima za narednu sezonu. Čak im je malo zasmetalo što se Portugalac ovako postavio na početku sedmice koja bi trebalo da rezultira pojedinim transferima, a prvi na pomolu je potpis Tajrela Malasije, levog beka Fajenorda za 15.000.000 evra (uz 2.000.000 kroz bonusa), što bi samo trebalo da bude uvod u dovođenje njegovog zemljka Frenkija de Jonga iz Barselone.

U Mančesteru su pomalo kivni na Ronalda što će priče o njegovom statusu visiti kao senka nad potezima uprave ka jačanju tima. A, ko zna, možda Đavoli stvarno dovedu pojačanja koja bi ubedila Kristijana da ostane. S njim se ionako nikad ne zna...


tagovi

Kristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara