Komentari na vest

Ronaldo na popustu: Juventus traži "samo" 25.000.000 evra

J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Kako mozete da kazete da niko nije zalio za parama od radnika Fiata, pa ti ljudi kupuju hranu od tih para, placaju stanarinu, oblace decu i sebe i ostale stvari se kupuju od tog novca koje su potrebne za zivot, onda tamo dodje neki penaldo koj ih kosta po postignutom golu ni manje ni vise nego 1 milio eura, 31 gol ove sezone u svim takmicenjima jednako plata 31 milion eura znaci milion euro po golu, i onda neko doje i kaze od sutra manje plate zbog ronalda, a vi vidite kad cete deci sad da kupite nove patike farmerke i ostale stvari, ako ste kojim slucajem ziveli u velikom stanu, sad ako nemate da platite kako nekada, onda ajde u neki manji, i to sve zbog ronalda koj nije doneo nista, pa gde ce dusa lopovu anjeliju zbog tih ljudi, i onda text kao niko nije zalio pare vazi vazi :))))))))

Falični Tom

pre oko 3 godine

Neka moja suluda ideja ali ja bih ponudio Marsijala za Ronalda uz malu doplatu Juventusa. Ronaldo bi napravio marketinški bum a da ne govorim o doprinosu ekipi. Neko ko ima toliku radnu etiku, toliku želju za dokazivanjem iako je već jedan od najboljih ikada a ima toliko godina u ekipi sa takvim talentima kao što su Dialo, Grinvud, Rašford pa i Pelistri bi mislim donela samo plus Junajtedu. Pogba i Bruno da ga hrane loptama a on samo da radi ono što najbolje ume, da pogađa. Marsijala baš gotivim ali on nije napadač za ovakav Junajted koji igra na kontre i prepušta igru protivniku. Nema previše prilika za gol a on mnogo promašuje.
M

Misirac

pre oko 3 godine

ajde bre Terzo brate moj, nije to neka lova a isplati se za godinu dve samo od marketinga

Mr 007

pre oko 3 godine

Ova cena dodje kao poklon za PSG. Novi trio fantastiko: Mbape-Ronaldo-Nejmar. Jos u timu imaju Di Mariju,Veratija,Markinjosa,ako ne uzmu sledece sezone LS,nikad nece.
X

XBOX

pre oko 3 godine

Skrenucu malo sa teme E ovo je problem kapitalizma.. Ne zameram igracima,nisu oni krivi sto ih neko preplacuje,isto kao sto postoji muski frizer za 5 eura ili za 15 eura.. Niko ne moze da me ubedi da vredi musko sisanje 15 eura ali dok mu ta cena prolazi ,zasto je barber ne drzao? E tako i sa fudbalerima,uz svo postovanje FUDBAL je igra,a od njega napravise biznis i posao,to nije nikakvo zanimanje ili ZNANJE (igranje loptom..) Jedan Vujadin Savic vozi Kajena,ili Gobeljic sa dve leve noge da uzima 20 hiljada evra mesecno.. Mesi i Ronaldu su najbolji svih vremena ali po 50 miliona godisnje aloo? Za sta se daje taj novac? Kome? Nekome ko zna lopte da igra i golove da daje? Kao sto pise u tekstu 'Radnici Fijata su se zalili zbog smanjenja plata' Znaci opet se od sirotinje uzelo da bi gazda Juve-a namirio Ronalda,sebi uzeo pare od dresova i marketinga i sponzora,samo je sirotinja izgubila.. Nego jos trebam da platim 100 evra kartu i da se MOLIM BOGU oce li ZVEZDA od igraca biti raspolozen da igra ili ce se samo setkati terenom i dati gol eventualno iz penala.. Lepo rece neko 'Fudbal je nekada igrala sirotinja,a gledali ga bogati,sada je obratno' Poenta teksta je da se igraci bogate,zajedno sa vlasnicima a da se uzima od naroda.
T

Teniiiiiiii

pre oko 3 godine

Njabolje je da se penzionise i ode u trenere
9

951357

pre oko 3 godine

Pre 2 dana ostaje, sad ide, i tako će u krug... Druga španska serija pored Halandove...
T

Tktk

pre oko 3 godine

Mislim da bi Ronaldu bilo najbolje da ode u PSG i da cini pakleni trio sa Nejmarom i Mbapeom. Bude li ostao u Juve moze da se oprosti od trofeja, a u Parizu bi mogo da igra spica i bude nemilosrdan u kaznenom prostoru jer je tu idalje tata.
A

Aleks Miami

pre oko 3 godine

Ovi resili da se ugase. Pa ko ce da vam igra? Ovi morata, arthur, bernardeschi, rabiot ne mogu da se sastave

Ozbiljan korisnik

pre oko 3 godine

Igrace kao sto su igrali i pre njegovog dolaska. Igrace Dybala, Chiesa, Meceni, Icardi ako dodje mozda dodje Aguero, pa cak i Morata uz Milika ili ko sve bude bio dosao. Mozda se vrati Pjanic mozda dodje Locateli i Pogba a da ne otpisujemo i Aouara. Odlaskom Ronalda i ovakvim pojacanjima uz neke igrace u odbrani i po bokovima po mogucnosti da budu Italijani Juve je opet prvak italije mada mislim da ce im za LS trebati jos koja godina ali bi bili mnogo blizi nego sada.
A

Aleks Miami

pre oko 3 godine

@ozbiljan korisnik. Ni jedan od ovih kojih si nabrojao nema autoritet da bude lider jednoj ekipi, jer fudbal nije samo skills, nego i karakter, da gura tim kao sto su bili Rio i Vidic, kao Ramos, Ibrahimovic itd Ti mi nabrajas starletu Icardija, maleni Aouar i Milika sa jednom nogom

Ozbiljan korisnik

pre oko 3 godine

@alex miami Ovako Juve ima lidere to su bili Chiellini, Buffon, Bonucci, Barzagli i Evra. Ovi su jos tu ali za koju godinu idu u penziju dok De Light tezi ka tome da bude kapiten i lider odbrane uz jos jednog mladog stopera koji ima potencijal mogu da budu u paru. Icardi je bio tata u seriji a i sa dybalom bi bili odlican tandem u napadu. Milik bi bio rezerni spic dok mali aouar ima fenomenalnu tehniku i jedini je problem sto u lionu nema sa kim da igra odnosno nema ko da ga isprati. kada bi dosao u juve postao bi jedan od najboljih u vezi i zajedno sa pogbom bi bili idealan par. I za kraj Ronaldo nije nikakav lider niti vodja ali De Light to moze da bude i nadam se da hoce.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Gde god da ode, garantuje promenu! Evo Juve ostaje bez skudeta kek
1

145

pre oko 3 godine

Za PSG to je smešna para. Mislim da je najrealnije da u Parizu nastavi karijeru.