Komentari na vest

Ronaldo na vezi s Junajtedom, problem 31.000.000 na ime plate

j

juve

pre oko 3 godine

Dovidjenja i prijatno, ako bog da za njim i onaj bandit sto ga je i doveo (anjeli)
V

Via

pre oko 3 godine

Moze da prica ko sta hoce o ovom coveku.On se oprobao u 3 lige (ne racunam Portugal tu)Man utd,Real Madrid,Juventus,Premijer liga,Primera i Serije A, dok drama kraljica Messi nema smelost da ode iz Barcelone i manite price kako je njima lojalan, glumi Princa iz Rima. On ima strah da nece uspeti i verujem da nebi uspeo ako ode zato i sedi tamo.Svaki put pravi drame i place kako on ide iz Barcelone, uvek ista prica i na kraj uvek ostane.Tu je razlika izmedju Ronalda i Messia.Tu je Zlatan slican Ronaldu kada se pogleda karijera
W

WanBi

pre oko 3 godine

Glupost. Čuj Mesi se plaši. Pta sve neću čuti od fudbalskih znalaca
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

O cemu ti decko pricas, Mesi da se plasi? Pa Mesi je psihicki najjaci igrac na svetu vec 10 godina, lik je nesto tipa Teodosic u kosarci bukvalno, ladovina, ima svoj zivot i ne mesa ga sa sportom, nema nikakve sujete i glamura a konstantno to pokusavaju da mu nametnu
L

Logično bi bilo

pre oko 3 godine

Da karijeru završi u Sportingu iz Lisabona tim u kojem je ponikao i koji ga je stvorio i tim pre što su oni najverovatnije postati prvaci Portugalije i ićiće direktno u LŠ i biće u prvom šeširu. Naravno ako je imalo čovek trebao bi da prihvati bilo koju platu koju bi klub mogao da mu isplati. Ali izgleda da je isuviše alav iako je zaradio milijarde evra.
M

Mnogooo dugacak Trt

pre oko 3 godine

Vidis li ti covece da on jos igra liga petice i verovatno planira da igra jos na taj nivo a i sto mora da se vrati u Sporting ako ne zeli? Vidis li da Zlatan jos igra a moze i on nazad u Malme ali nece.
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Svaki put se obradujem vijestima o mogućem povratku Ronalda u United, posebno u nekim prošlim godinama. Sa njim smo dominirali Engleskom i Europom. U tom periodu United je bio najjači tim na svijetu, međutim, i Ronaldo je bio najbolji igrač na svijetu. Imao je apsolutno sve, dribling, tehnika, završnica a o brzini je suvišno i pričati. Ali to više nije taj Ronaldo. Njemu je 36 godina i razumljivo je da više ne može raditi ono što je nekad radio u Unitedu. Mogao bi da igra špica i trese mreže protiv drugih timova još dvije sezone i tjt. Više sam za to da se pripremi novac za Kanea i da riješimo problem napadača za narednih 5-6 godina, iako mi i dalje nije svejedno kad se spomene povratak Ronalda u Manču.
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

Koliko je veliki igrac pokazuju prvih par recenica u kojima pise kako se nije proslavio u Juventusu a covek 3 god za redom 40+ golova daje haha Al to nije dovoljno kad imas krseve oko sebe, sem Artura koji ne moze da ze sastavi okruzen ostalim panjevima, Kjeze, Bonucija i Dekija koji je idalje vrliki potencijal, ostali prosek suvi
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

On je ogroman teret za bilo koji klub trenutno, ne moze on da doprinese koliko novca trazi. Korona je odnela salu oko zarade na ulaznice, dresove etc.. Bolje da ode u MLS i da zavrsi karijeru. Imao odlicnu karijeru, jedan od najboljih ikad, idi odmaraj covece.

Ozbiljan korisnik

pre oko 3 godine

U ovom trenutku moje misljenje je da je Ronaldo ubio samopouzdanje mnogih igraca u klubu i da su zato losi rezultati. Za njega i Juve bi bilo najbolje da ode (ja bih iskreno voleo da ode u UTD jer bi ga bilo lepo ponovo videti u tom dresu i mislim da bi bio odlican tandem sa Brunom). Dok bi Juve nastavio da podmladjuje ekipu i vrati se u sam vrh sampionata i ponovo zaigra finale ls (naravno ne odmah ali za 1-2 sezone verovatno. Pozdrav.
9

951357

pre oko 3 godine

Nije Ronaldo ubio samopouzanje nego su napravili tim od motika koje pojma nemaju. Jedino sto vredi tamo je odbrana, a tamo Kjelini, Bonuci, Scesni i Kvadrado koji imaju u proseku 40 godina. I Dibala kad mu se igra, ostalo, budi Bog s nama. Sredina terena uzas. A tu nije kriv Ronaldo, nego oni koji su te motike doveli. Meni ste najjaci vi koji krivite Ronalda za sve, a imali ste prilike da vidite Juve bez njega. Jedna bezopasna ekipa koja bi se sad borila za LE. A ne vidite da je Pirlo pocetnik bez ideje, da je tim uzasno sastavljen, da nema ko da organizuje napad, da nema ko da napravi sansu napadacima. Ovo gde su sad samo Ronaldu da zahvale, vredi svaki evro koji ga placaju. A to sto nisu napravili bolje rezultate - Pirlo i uprava.

Luka Bojovic

pre oko 3 godine

Nije ubio samopouzdanje , ali forsiranje svakog kontranapada na njega i onda ono njegovo soliranje prosto izludjuje svakog navijaca juvea, plus slobodnjaci. Dobra stvar je sto je juve na vreme ulozio u mlade igrace , tako da ova godina bez trofeja nije strasna . Tu su kijeza , kulusevski, rovela, fagioli , de ligt , demiral , dragusin itd koji su svi sjajni mladi igraci (neki ce tek postati klase). Jedino pitanje bi bilo koga uzeti za levo krilo ako ode ronaldo i ja bih vokeo da uzmu Bogu iz sasuola vrhunski dribler , a jako mlad. Djuricic je skoro za njega rekao da je igrac za vrhunski klub
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Cuj ne moze vise od Pogbe? Pa Ronaldo u ovim godinama pruza 5x vise nego Pogba.
e

ecka siti

pre oko 3 godine

31 milion. . . Pa i nebili u dugovima do guse. . . Izmuzi stoku jos jednu sezonu. . .
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Заиста би била прелепа прича да се врати у јунајтед,била би то круна једне па у 5 најбољих каријера у фудбалу(по мени,мислим он је мени уз марадону и феномена најбољи,али добро то је само моје мишљење,чак можда и бољи јер сам одрастао уз њега). Првенствено он може играти у Енглеској јер је спреман као змај,друго Јунајтеду фали један такав голгетер(замислите тројка напред Маркус Кристијано и рецимо гринвуд,а иза имаш Бруна и компанију,а и Роналду би одговарало јер они играју брже,а и он је како је старији више шпиц),треће Јунајтеду фали прави прави лидер уз Бруна као што су било некад многи Јунајтеду, коначно би добили капитена.А и многи би се њих плашили,чак и када би играли лоше сви би играли са неким страхопоштовањем,јер ипак је то Роналдо.Затим бог зна колико би добили пара од спонзора и дресова.А и опште је познато да су га одувек највише волели и ценили сви у Манчестеру,а и генерално мислим да је она његова последња сезона у Јунајтеду,у топ 3 његове сезоне икад.Одрастао је ту,отишао освојио буквално све што се могло освојити, време је да се врати и понови врати јунајтед на врх,а ко ће ако не највећи шампион у историји фудбала (опет кажем по мени,јер ако хоћете да освојите нешто само доведите њега).