Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ronaldo: Radije gledam boks nego fudbal na televiziji

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.12.20. | 16:25

"Boks je dosta teži od fudbala zato što si sam dok se boriš”

Fudbaler Juventusa, Kristijano Ronaldo, istakao je da je motivacija ključ njegove dugovečnosti i dodao je da radije gleda boks nego fudbal na televiziji.

Zvezda Stare dame bio je jedan od protagonista dokumentarca u kom su ga uporedili sa ruskim bokserom Genadijem Golovkinom.

Izabrane vesti

I to je bio povod da Portugalac objasni da voli taj sport i objasni kako mu je boks pomogao u pripremi za fudbal.

"Kada sam bio u Mančester Junajtedu, boksovao sam protiv trenera. Mislim da takva vrsta treninga može da bude dobra za fudbalera zato što ti oštri čula i učiš da se krećeš", rekao je Ronaldo.

Dodao je Kristijano da često voli da pogleda boks ili UFC borbe.

"Boks je dosta teži od fudbala zato što si sam dok se boriš. Ne mislim da sam mogao da budem bokser, teško je to. Fudbal je moja strast, ali gledam druge sportove na televiziji. Između fudbala ili boksa ili UFC meča, biram ovo drugo".

Kristijano je istakao da se njegova dugovečnost u fudbalu zasniva u glavi i u tome što mu motivacija ne opada.

"Sa 33 pomisliš da se krećeš nizbrdo. Ali ja želim da nastavim da igram fudbal. Ljudi bi možda mogli da pomisle: ´Kristijano je bio neverovatan igrač, ali sada je spor´. Ne želim da se to dogodi. Možeš da brineš o svom telu, ali to nije problem. Sve zavisi od glave, od motivacije i iskustva. Federer recimo ima 39 godina, pa je i dalje u vrhu", zaključio je Ronaldo.


tagovi

boksKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara