Komentari na vest

Ronaldo zanemeo, Portugalci se izvinjavali naciji: Ovo je nedopustivo

M

Miiikka

pre preko 2 godine

Vodja mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstveni ego da bi tim funkcionisao. Portugal ima po imenima uz Francusku najjacu reprezentaciju na svijetu, a ne EURU ispadnu u osminifinala, a sada idu u baraz. Kristijano je nikakav lider i vodja, samo je izuzetan golgeter sa nevjerovatnim osećajem za gol. U ostalim fudbalskim elementima, on je klasa ispod Messija.
G

Gost4

pre preko 2 godine

Vama je selekotr nula, nemate igru godinama, mucite se sa svakim da vam nema Ronalda ne biste vi bili u nikad na top nivou. Ja ne znam kako celni ljudi fudbalskog saveza i toliki fudbaleri u portugalu ne kazu da se mora maci selektor i dovesti neki bolji. Jednostavno covjek ne zna kako da ih postavi i radi sa njima. I ono evropsko prevenstvo da nije Ronalda bili pored terena da ih navodi ko zna sta bi bilo.
H

Hmmm

pre preko 2 godine

Kad bih odlučivao o igraču koji čini svoju momčad boljom, Ronaldo ne bi bio ni u TOP 50. Kad je on došao u Juventus, Dybala, Pjanić, Higuain...su nestali. Pali u igri za 80%. Mandžukića su otjerali zbog njega. Isto tako Portugal. Kad Ronaldo ne igra, B. Fernandes, Bernardo Silva su neusporedivo bolji nego s njim, kad sve ide na njega. Real sa njim bio samo 2x ispred Barce na tabeli u 9 sezona, a bez njega budu 2x ispred Barce u samo 3 sezone. Lige prvaka ne bi osvajali ni sa njim da je bio VAR. Pa pogledajte sada United. Prošle sezone bili drugi bez Ronalda, ove sezone u prva 3 kola budu prvi, dali 5 komada Leedsu i onda dolazi Ronaldo i raspad sistema. United u 8 utakmica sa njim ima 4 poraza, a u čitavoj prošloj sezoni imali 6. Ronaldo daje golove ali činjenica je da se ne zna podrediti ekipi da bi ekipa bila bolja, nego se ekipa mora podrediti njemu da bi on došao do izražaja/golova
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Haha, Nole kraljina!
I

I

pre preko 2 godine

Portugal poslednjih 10 godina je generalno negledljiv. Uvek se muce, svuda i sa svakim, a ponasaju se kao da su najbolji tim svih vremena. I ono EP koje su uzeli, pa Grcka je osvojila duplo vise zasluzeno,nego sto je Portugal sa 5 neresenih rezultata. Ali svaka cast. Medjutim ovaj tim, po cemu je to mnogo jaci od Srbije? Osim po iskustvu po cemu su oni ocekivali lagan prolaz? Ne vidim da njihov levi bek moze da pridje Kosticu, Sergej je bolji od Mutinja (35 godina) i Renata zajedno u paketu. Recimo da su im stoperi razvijeniji, nasi su jos mladi, ali svakako nisu Nesta i Maldini, posebno ne Fonte, Diasu svaka cast. Treca opcija im je Pepe sa 38 godina. Ronaldo nije, naravno i prirodno nije uporediv sa Ronaldom od pre 10 godina. Ima covek 37,ceo tim mora da radi za njega, da mu nesto serviraju. On zna da iskoristi i dalje na vrhunski nacin, ali to je sve od njega. Ako tim nema posed on je igrac manje. Ne vidim da je bolji igrac od Vlahovica, bez obzira sto je Ronaldo. Ima 37 godina i nije bolji od Vlahovica. Bio je vanzemaljac za njega ali vise nije. Prosto godine. Ne vidim zasto je Bruno bolji od Tadica. Zaista ne vidim. Ne kazem ni da je losiji. Ali nije Maradona. Ok, nemamo Bernarda Silvu, bez obzira sto je bio neprimetan sinoc, slabiji smo na nekim pozicijama, ali na nekima smo jaci, medjutim generalno razlika u cistom individualnom kvalitetu je daleko manja nego sto Portugalci to misle. A tek ce biti, Ronaldo ide u penziju, pola tima im je 30+. A kod Srbije, mnogo bolja situacija. Na kraju krajeca, imali smo 100 dodavanja vise od njih, veci posed i kontrolu, zgazili smo ih fizicki na sredini i po bokovima.
k

kostajnica

pre preko 2 godine

Igraju oni ispod novoa još od evropskog. Pitanje je hoćeli na mundijal
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Dobili ste kompenzaciju za bg u vidu brzog prvog gola pod faulom i mislili ste na osnovu dosadasnjeg iskustva da ce srbija tu da potone ali to se nije desilo. Nista niste pokazali na mecu i niste zasluzili da prodjete dalje, kao ni rusi protiv hrvata.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Neka vam bude za nauk da ne govorite da obezbedjujete pred svojom publikom plasman, jeste da mi nikoga nismo pobedili od velikih u zadnjih 10 godina, ali vama je sreca jednom morala da okrene ledja za sve pobede, a pogotovo za Irsku.
j

juve

pre preko 2 godine

Hvala njemu on je bio nasa nada i igrac vise na terenu, veliko hvala jos jednom
R

Rodrigo

pre preko 2 godine

Zasto nije igrao veliki Penaldo ..?