Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ronaldo zanemeo, Portugalci se izvinjavali naciji: Ovo je nedopustivo

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.11.21. | 02:23

Muk u taboru Portugalije posle poraza od Srbije na Lužu

Nije bilo do priče fudbalerima Portugalije posle poraza na stadionu Luž u Lisabonu od Srbije i gubitka već viđenog prvog mesta u Grupi A i direktnog odlaska na Mundijal u Kataru. Selektor Fernando Santos preuzeo je odgovornost za poraz, ali je optimista da će njegova selekcija preko baraža da se nađe na završnici šampionata planete krajem naredne godine.

Kristijanu Ronaldu je poraz najteže pao. Pustio je suze as Mančester junajteda. Kamere su snimilie kako je besno reagovao kada mu je prišao selektor Santos. Iskusni stručnjak na konferenciji za medije je demantovao da je bilo teških reči.

Izabrane vesti

"Niko ništa nije objašnjavao. Govorio je o golu u poslednjem minutu koji se nije računao u Srbiji u prvoj utakmici. To je bio njegov ispad i to je normalno. Bio je frustriran kao i ja“, istakao je Santos.

20.45: (15,0) Severna Irska (6,25) Italija (1,25)

Jedan od najbolih fudbalera današnjice nije davao izjave posle utakmice. Njegova majka Dolores posle duela na Lužu je objavila fotografiju sa sinom.

Bernardo Silva je igru Portugalije protiv Srbije kategorisao kao razočaravajuću.

"Loša utakmica za Portugaliju. Rano smo dali gol i prestali da igramo. Učinak je bio užasan, ne mogu to da objasnim. Igraćemo plej-of, ali kod kuće sa 65.000 ljudi moramo da budemo bolji. Izvinjavam se naciji. Nadam se da ćemo biti bolji u plej-ofu”, rekao je igrač Mančester Sitija.

Krilni napadač priznaje da je Srbija bila bolja.

"Inicijalni plan je bio da pokušamo da imamo loptu u našim nogama, što se nije desilo ni u prvih 10 minuta, što je nedopustivo. U martu moramo da napredujemo kako bismo ispunili cilj, igranje u Kataru”, zaključio je Silva.



tagovi

Kristijano RonaldoBernardo Silvareprezentacija PortugalaKvalifikacije za Mundijal 2022Kvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara