Vladimir Prijović (©FK Napredak Kruševac)
Vladimir Prijović (©FK Napredak Kruševac)

Rođo, da ne ideš možda za Kruševac? Sam Bog te poslao! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.22. | 16:28

Novi potpis Pod Bagdalom

Čarapani jure napadača, a Prijović je stigao u Kruševac. Ali, ne radi se o špicu, niti o nekadašnjem reprezentativcu Aleksandru - Napredak je pojačao poziciju levog beka i to - bonus igračem. Novi potpis na stadionu pod Bagdalom je Vladimir Prijović.

Rešio je Dušan Đorđević, uprkos potrazi za novim rešenjima u napadu, da najpre pojača defanzivu i to levi bok. Razlog tome je što se Nikola Vukajlović, pridošlica iz Inđije, još uvek ne uklapa u novi tim. Osim toga Napredak, kako je za Mozzart sport danas govorio njegov šef struke, kuburi i sa bonus igračima.

Izabrane vesti

Od danas tim iz Kruševca jači je za jednog od talentovanijih izdanaka Zvezdine omladinske škole, člana mlađih selekcija Srbije, koji stiže iz danskog Olborga. S obzirom da se radi o igraču rođenom 2002. godine, Napredak je tako rešio problematu na levom beku i sa bonusom.

Prijović je sa Napretkom potpisao ugovor na tri godine. Još jednom je marketing tim kruševačkog kluba napravio promociju o kojoj će se pričati. Posle zanimljive objave kada je dolazio Petar Mićin iz Udina, ovog puta tema je oslikan Prijovićev transfer šleperom iz Olborga do Kruševca i molbu jednog autostopera da ga poveze do grada u dolini Zapadne Morave.

"Rođo, da ne ideš možda za Kruševac? Ideš?! Sam Bog te poslao".

Sa ovim poslom Kruševljani sada mogu da se okrenu potrazi za rešenjima u napadu za još bolje nastupe u Mozzart Bet Super ligi!



tagovi

Letnji prelazni rok 2022Vladimir PrijovićNapredak KruševacOlborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara