Komentari na vest

Rostov na kraju testira crno-bele

М

Ммм

pre gotovo 3 godine

Зар не би да је друга провера Нефчи ?
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

U prvom planu Markovic,Obradovic i Jojic-tri jahaca apokalipse i cetvrti ser. Samrok Stanoje hvali.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Ja ne razumem zasto kao najveći problem stavljas igrace,koji su lose igrali.Ali su igraci.Igraci mozda poprave formu i odnos prema igri i proigraju.I ova tri igraca su u jednom periodu bili i reprezentativci.Igrali su i za klubove kakvi su, Liverpul,Benfika, Dortmund,Anderleht.Dakle oni su igraci i imaju mesta u Partizanu.To sto se Stanoje glupira i pravi ih na jos losije,sto ih ne stavlja na pozicijama gde su najbolji, je prica za sebe.Ali sta ce Partizan sa ovim neigracima,sto su tanki, tanki,vise šodedzije nego Miljković, Scekic, Brezancic, Smiljanić.Ima jos nekih koji takođe nista od nista,kao recimo Lutovac kad igra u napad,da ne nabrajam dalje.Eee,tih se treba otarasiti,a ova trojka koju ti pominjes,ima mesta,na klupi ili kao starteri,od njih zavisi.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@batabane izvini ali je čovek u pravu. Obradović se već davno raspao, L Marković isto. Jojić nikad nije ni bio nešto poseban. Ovaj Stanoje gura Miljkovića ko mutav i u prvom mandatu, a čak je Živković iz Voždovca daleko funcionalniji u napadu. Jojić nas oba derbija upropastio, pa se gura pre Sume a dečko izbušio Borjana. Kod botoksa je izgleda bolje da napraviš penal, a u kupu promašiš isti, neko da u derbiju daš gol. To nije taktika već idiotizam. Izvini ali Stanoje aut
b

batabane

pre gotovo 3 godine

@Gza Nisam ni ja rekao da su oni imali dobre igre minule sezone.Samo sam rekao da Partizan ima mnogo vece probleme od njihove lose igre,a to su igraci ispod kriterijuma za Partizan.Markec je igrao po sistemu toplo hladno.Imao je vise losih izdanja,ali kad je igrao dobro videlo se njegovo majstorstvo.Obradovic je u ocajnoj sezoni,u jednom momentu,vezao par dobrih utakmica,kada je i dao lep gol.Jojic je stvarno bio ispod svog nivoa,a u oba derbija je bio gurnut na krilo,sto je bilo van pameti.Za Stanoja moze svako da igra po krilu.Ustvari to je tacno,ali valjda je bitnije kako ce to odigrati.Po meni igrac koji igra po krilu mora da ima sposobnost da u nekoj situaciji pregazi,pretrci protivnicku odbranu. I rekao sam da su bili reprezentativci,i da su u nekom delu karijere igrali vrhunski fudbal.Te da od takvih igraca mozes da ocekujes,da ponovo igraju na visokom nivou.A od onih sto su spori ili tehnicki slabi,nemas cemu da se nadas.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@batabane ja mislim da se optimalnu formu mogu teško vratiti. Voleo bi da grešim ali.... Ne bi rekao
9

951357

pre gotovo 3 godine

Valjda će biti nežniji od Rubina...
R

Rza

pre gotovo 3 godine

Zašto ovo radiš? Jel te neko plaća za to? Mislim da je stvarno ružno to što radiš. Neko ti lajkove naplaćuje. Stvarno si odvratan čovek. Navijaju ljudi za svoj klub, a ti ozbiljno, vrlo bolesno pratiš svaku vest o Partizanu. Kad porasteš biće ti neke stvari malo jasnije. Ovo odrastao čovek ne radi. Ili si klinac ili si glup i ozbiljno bezobrazan. Mani se bre čoveče više. Sportski sajt je ovo ne pljuvanje u dalj. Evo tvoja Zvezda je najbolja, ti si kralj. Jel si zadovoljan?Ne piši bre budalo više. Oćeš lajkove? Cepaj ludače. Ostavi se se Partizana više.