Rus Ignjatijev stigao u Pančevo

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 17:50

Bivši napadač Krasnodara, Lokomotive, Sočija

Lek za skromnu efikasnost u prvom delu sezone Železničar je potražio u Rusiji. Iz najveće zemlje sveta pravo u Pančevo stigao je Ivan Ignjatijev, nekadašnji špic Krasnodara, Rubina, Lokomotive i Sočija.

Ignjatijev je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Sočijem, a čelnici Železničara su munjevito reagovali i uspeli da ga nagovore da dođe u Pančevo.

Izabrane vesti

Bio je Ignjatijev velika nada ruskog fudbala, za Krasnodar je dao 17 golova na 54 utakmice, od kojih je jedan bio protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2017. godine. Ipak, posle toga karijera mladog napadača nije išla onako kako se očekivalo.

Ruski fudbaler je danas predstavljen javnosti kao novi član Železničara, a on je tom prilikom rekao:

Srbija je mentalitetom i duhom dosta bliska Rusiji i verujem da ću se vrlo brzo prilagoditi. Što se tiče fudbala ovde i u Rusiji, ne vidim nikakvih razlika, lopta je svuda okrugla, teren je isto merilo i verujem da sa te strane neće biti nikakvih problema. Kao napadač uvek stremim ka tome da postignem što više golova i kad god je prilika trudim se da to bude tako, ali zna se da u fudbalu ne zavisi sve samo od jednog igrača. Ja ću se svakako truditi i nadam se da će uz moj trud i trud svih ljudi u klubu biti golova i da ćemo imati mnogo prilika da usrećimo navijače”, istakao je Ivan Ignjatijev.



tagovi

Železničar PančevoMozzart Bet SuperligaIvan Ignjatijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara