Ruši se Dinamova imperija u Hrvatskoj, Lokomotiva ga poslala na treće mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.11.21. | 19:37

Lokosi slavili protiv zagrebačkog tima – 1:0

Dobro igra Dinamo iz Zagreba i ove sezone u Evropi, ali će najbolji hrvatski klub biti na velikim mukama u pokušaju da odbrani zvanje najboljeg tima u Hrvatskoj. Ili se bar takav utisak stiče posle još jednog podbačaja Modrih. Lokomotiva je napravikla prvovrazreddnu senzaciju, savladala Dinamo iz Zagreba i bacila ekipu sa Maksimira na treće mesto – 1:0.

Istina, ima Dinamo meč manje u odnosu na Osijek i Rijeku, ali će Krznar morati dobro da razmisli o svom statusu, posle drugog poraza u sezoni. Dinamo je, ohrabren odličnim izdanjem protiv Rapida iz Beča, krenuo vrlo ofanzivno. Ali je Lokomotiva svela goste na pokušaje jeddinog raspoloženog pojedinca Bruna Petkovića.

Izabrane vesti

Pre toga je Lokomotiva povela preko mladog Mamića. Bila je to sjajana kombinacija Dabre i Cipetića, koju je završio pomenuti Mamić.

Lokomotiva je držala u šahu igrače Dinama, koji su se oslobodili pritiska tek posle pola sata igre. Vrlo brzo dobili su odličnu priliku za izjednačenje. Posle konsulatacija sa VAR-om dosuđen je penal za goste, ali je Santini na bravurozan način odbranio udarac Bruna Petkovića.

U drugom poluvremenu igralo se isključivo na polovini domaćina. Lokomotiva nije mogla da izađe iz šesnesterca, ali je Dinamo promašio mnogo prilika. Početkom sudijske nadokande štoper Perić je uspeo da prebaci loptu preko gol-linije Santinija, ali je gol poništen posle konsultacije sa VAR-om.



tagovi

Bruno PetkovićDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara