(©Starsport)
(©Starsport)

Rusi se uželeli dobrog fudbala: Za sat vremena prodato 4.000 karata za meč sa Srbijom

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 16:56

Utakmica na stadionu Dinama iz Moskve 21. marta

Sankcije koje su FIFA i UEFA uvele reprezentaciji Rusije uticale su da se tamošnja publika dobro uželi kvalitetnog fudbala.

Ekipa Srbije, koja će 21. marta gostovati na stadionu Dinama iz Moskve je najjača koja će igrati u Rusiji od uvođenja sankcija, pa možda I nije iznenađenje što u prestonici najveće zemlje sveta vlada veliko interesovanje za meč.

Izabrane vesti

Kako je objavio Fudbalski savez Rusije danas, za samo sat vremena prodato je 4.000 ulaznica za utakmicu sa Srbijom. S obzirom na to da je “VTB Arena” prima nešto više od 26.000 gledalaca, a da je to meča ostalo više od tri nedelje, sve govori da će tribine biti krcate.

Rusi, inače, poklanjaju veliku pažnju predstojećoj utakmici, gotovo da nema iole respektabilnije ličnosti tamošnjeg fudbala koja nije iznela svoja očekivanja od meča i prokomentarisala da će susret sa srpskim timom jasno pokazati kakav je u ovom momentu kvalitet njihove reprezentacije.

Četiri dana kasnije Rusija će igrati prijateljski susret sa Paragvajem, dok će Srbija odmeriti snage u gostima sa Kiprom.


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbijefudbalska reprezentacija Rusije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara