Sa Partizanovog nišana na potpis u Poljsku: Kuveljić kod Kube Blažčikovskog

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.01.20. | 15:03

Kuveljić iz Javora ide u Vislu

Šest meseci iz snova za 22-godišnjeg Nikolu Kuveljića. Prvo se ustalio kao standardni član Javorove prve postave, u septembru je dobio priznanje namenjeno najboljem strelcu šestog kola Superlige za projektil protiv Napretka, u novembru se pisalo i da ga prati Partizan, da bi u januaru 194 centimetara visoki centralni vezista sebi obezbedio i prvi inostrani ugovor.

Prema saznanjima MOZZART Sporta talentovani fudbaler Javora karijeru će nastaviti u Poljskoj, tačnije u Visli. Kako smo načuli, Kuveljić već koliko sutra putuje u Krakov na potpis ugovora koji će važiti na period od četiri godine. Finansijske detalje ne znamo još, ali nema sumnje da će sam igrač proći mnogo bolje no što je bio slučaj u Ivanjici.

Izabrane vesti

A sa Vislom prvo borba za opstanak u Ekstraklasi. Tim u kome će mu saigrači biti bivši fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević, ali i proslavljeni Jakub Kuba Blažčikovski, sada doduše 34-godišnjak, trenutno je na pretposlednjem mestu na tabeli poljskog prvenstva.

Kad smo inače kod superligaških transfera, da pomenemo i da je TSC raskinuo saradnju sa Vladimirom Brankovićem, dok je iskusni Ognjen Krasić iz Voždovca otišao na šestomesečnu pozajmicu u Inđiju da joj pomogne da, ako je to moguće, izbori opstanak u elitnom rangu takmičenja srpskog prvenstva.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara