Sadik protiv Mančestera (©Starsport)
Sadik protiv Mančestera (©Starsport)

Sadik: Još pamtim meč sa Mančesterom i čudim se kako smo izgubili

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.12.20. | 14:28

„Liga Evrope je bila veliko iskustvo“, kaže bivši napadač Partizana

Otišao je Umar Sadik iz Partizana, sada mu kliču navijači Almerije, koju gura svim silama ka promociji u Primeru.

Ipak, Sadik ne zaboravlja dane u Humskoj 1 i kaže da su mu bili veliko iskustvo, pogotovo kada su u pitanju utakmice u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

To je jedno od najjačih klupskih takmičaenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili“, pričao je Sadik za nigerijske medije.

Nigerijski napadač je prezadovoljan kako mu teče karijera sada. Do dolaska u Partizan je bio izgubljen u vremenu i prostoru, od kluba od kluba, a otkako je došao u Humsku, sve ide kao po najlepšim željama.

Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, verujte mi“.

Sa šest golova otkako je stigao u klub, a sezona je već bila počela, Sadik se polako isplaćuje Almeriji i opravdava razlog zašto je doveden u klub.

Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubedio da dođem ovde. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama“, podvlači Umar Sadik.

A i Partizanu će se isplati ako se Almerija dokopa Primere, 3.000.000 evra stoje na čekanju... 


tagovi

AlmerijaFK PartizanMančester JunajtedUmar Sadik

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara