Martin Edegor i Bukajo Saka (©Reuters)
Martin Edegor i Bukajo Saka (©Reuters)

Saka ne mrda iz Arsenala: Novi ugovor spremljen, zarađivaće preko 11.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.02.23. | 00:12

Krilni napadač izrazio želju da ostane u klubu...

Ušao je Bukajo Saka u poslednjih godinu dana ugovora sa Arsenalom, ali na Emirejtsku ne moraju da brinu. Adresu neće menjati, ostaće tu gde je do daljeg! Britanski Dejli mejl je pod vinjetom „ekskluzivno“ donosi informaciju da je krilni napadač blizu postizanja sporazuma oko potpisa novog ugovora sa klubom.

Arsenal je spremio ugovor sa poboljšanim uslovima, a engleski reprezentativac je spreman da prihvati ponudu, stavi paraf i rukuje se sa čelnicima. Izrazio je želju da ostane u Severnom Londonu i biće bogato nagrađen. Zarađivaće oko 200.000 funti na nedeljnom nivou, što na godišnjem preračunato u evre dođe preko 11.000.000 miliona. I to bez bonusa!

Izabrane vesti

Kada se uključe i bonusi, Bukajo Saka će biti u grupi igrača sa najboljim primanjima, što i te kako zaslužuje. Očarao je Mikela Artetu i navijače, jedan je od najboljih na Ostrvu ove sezone i bliži se „dabl-dabl“ učinku. Postigao je deset golova na tri fronta, namestio još osam. Igra Tobdžija poprilično zavisi od raspoloženja i izdanja brzonogog krila...

Londonski klub i Bukajo Saka su prethodne sedmice napravili ogroman pomak u pregovorima. Dugo su bili u zastoju i na Emirejtsu su se plašili da bi mogli izgubiti bisera, da će napustiti klub bez obeštećenja. Vrebao je Mančester Siti, pratio razvoj situacije, ali će ostati praznih šaka.

Ubrzo će moći da zaboravi na reprezentativca Engleske i okrene se alternativama.

Bukajo Saka je tokom pregovora jasno stavio do znanja ljudima u Arsenalu da želi da ostane u klubu, da ne namerava da menja sredinu i da je usredsređen na osvajanje trofeja. Preostalo je još samo sitnice da utanače, pa će najbolji Arsenalov igrač staviti autogram. Na taj način Tobdžije će staviti tačku na jedno od gorućih pitanja.

Arsenal je u jurišu na prvu titulu od 2004. godine, a ni mušema Lige šampiona dugo se nije tresla na Emirejtsu. Još od sezone 2016/2017.


tagovi

Bukajo SakaArsenal

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara