Đanluiđi Donaruma (©Reuters)
Đanluiđi Donaruma (©Reuters)

Saki iskren prema Donarumi: U fudbalu i životu, izdaja mora da se plati

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 12:29

Uzalud Mino Rajola brani svoju zlatnu koku

Fabio Kapelo je otvoreno rekao da Đanluiđi Donaruma nije smeo da se tako ponese prema Milanu. Navijači su mu tokom utakmice Lige nacija na San Siru zviždali svaki put kad bi dotakao loptu. I uzalud je menadžer Mino Rajola pokušavao da brani svoju zlatnu koku tvrdnjama da Điđo “nikoga nije ubio”. Zaista nije, ali je Milanovim navijačima zabio nož u srce. Legendarni Arigo Saki zato iskreno kaže da se džaba sada Rajola buni, jer ovakva reakcija pristalica Rosonera mogla je da se predvidi.

Upravo zato što je Donaruma izdao Milan, jasno kaže čovek koji je u saradnji sa Silviom Berluskonijem i stvorio ovako moćan klub.

Izabrane vesti

Nikada nisam nikome zviždao za života, ali s vremena na vreme ljudi posegnu za takvim uvredama. Očigledno, u pitanju je bila izdaja. A u fudbalu i u životu, izdaja mora da se plati na neki način. Tako da nemojmo da se pravimo šokirani zbog par zvižduka”, potpuno iskren bio je Saki na jednom sportskom festivalu u Trentu.

20.45: (1,45) Hrvatska (4,40) Slovačka (9,00)

Podsetimo, Donaruma je stasao u omladinskoj školi Rosonera, a Siniša Mihajlović mu je već kao 16-godišnjaku dao šansu da debituje za seniorski tim. Ovaj se odužio na najbolji način, ali je zatim odbio novi, unosan ugovor kako bi otišao na Park prinčeva i postao deo drim-tima Pari Sen Žermena.

Možda i logična odluka, ali glupo je bilo i očekivati da će ga navijači razumeti. Srećom po Milan, Majk Menjan je savršeno odmenio Donarumu na golu, pa se Điđov odlazak nije ni osetio. Milan je posle sedam kola u Seriji A i dalje neporažen sa osvojenih 19 bodova od mogućih 21.


tagovi

Đanluiđi DonarumaArigo Saki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara