Foto: AFP
Foto: AFP

Salah: Real ili Barselona? Ko zna…

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.20. | 12:11

"Teško pitanje, ali trenutno je sve u rukama kluba", ističe Egipćanin

Žoze Murinjo još uvek pecka Jirgena Klopa. Strasti se još uvek ne stišavaju nakon premijerligaškog derbija Liverpula i Totenhema, koji je takođe bio tema intervjua španskog AS-a, za koji je govorio Mohamed Salah. Međutim, Egipćaninove izjave o samom meču nisu bile toliko zapaljive, koliko osvrt na njegovu budućnosti u klubu. Naime, u razgovoru za španski list brzonogi fudbaler nije isključio mogućnost prelaska u neki od španskih giganata.

Izabrane vesti

"Real Madrid i Barselona su vrhunski klubovi. Ko zna šta će se dogoditi u budućnosti, ali trenutno sam fokusiran na ponovno osvajanje Lige šampiona i Premijer lige sa Liverpulom", rekao je Salah za AS.

Koliko još sebe vidi na Enfildu Salah nije siguran.

"Teško pitanje, ali trenutno je sve u rukama kluba. Naravno da želim da obaram rekorde sa Liverpulom, ali sve je u njihovim rukama."

O samoj utakmici sa Totenhemom, Murinju i Sparsima kao kandidatu za titulu Egipćanin kaže:

"Dobra utakmica! Uvek je teško igrati sa Sparsima. Na kraju smo pobedili, što je najbitnije. Mislim da je prerano govoriti o tome, ali da, radimo dobro kao i ostali timovi. Nadam se da imamo najbolje šanse za osvajanje. Radio sam sa Murinjom, on je veliki trener. Pomogao je mnogim igračima da bud utu gde jesu. Ima vrlo dobru viziju fudbala i dobar je trener. Uveren sam da rade dobar posao."

Osvrnuo se Salah na još jednu koliko-toliko aktuelnu temu, žreb osminu finala Lige šampiona. Upitan da li se nada osveti protiv Atletiko Madrida u daljem toku takmičenja, fudbaler Liverpula naglašava:

"Ne gledam na taj meč tako, da moramo da igramo sa njima jer su nas eliminisali prošle sezone. Morate da idete meč po meč, da se fokusirate jedino na narednog protivnika. Ukoliko želite da osvojite Ligu šampiona morate da pobedite sve rivalu", ističe Salah.


tagovi

LiverpulReal MadridBarselonaMohamed Salah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara