Šalke vraća staru gardu, posle Kolašinca i Huntelara, sledeći je Rafinja

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.01.21. | 14:50

Tim iz Glezenkirhena veruje u iskustvo

Šalke je u problemima do guše.

Finansijska kriza je žestoko udarila na klub iz Gelzenkirhena koji je u velikim dugovima, a ni na terenu nije mnogo bolje jer su pretposlednji na tabeli sa samo sedam bodova iz 15 utakmica i nedavno su pobedili prvi put posle skoro godinu dana.

Izabrane vesti

Klub nema novca za velika pojačanja, pa se okrenuo vraćanji iskusnih igrača koji su nekada nosili njegov dres. Iz Arsenala se već vratio levi bek Sead Kolašinac (27) na pozajmicu do kraja sezone, a očekuje se da u narednim danim potpiše Klas Jan Huntelar (37) koji je sedam godina nosio dres Šalkea i trenutno je rezerva u Ajaksu. Interes je obostran što su priznali i trener Kristijan Gros, i sam Huntelar koji je rekao da želi da pomogne bivšem klubu.

A posle Kolašinca i Huntelara bi nazad na Feltins Arenu mogao i ksusni desni bek Rafinja (34). Brazilac je standardan u Olimpijakosu u koji je stigao letos iz Flamenga ali nije zadovoljan. Izrazio je želju da se vrati i na klubu je sada da postigne dogovor sa grčkim šampionom s obzirom da Rafinja ima ugovor na još godinu i po dana. Pored Šalkea, za njega se interesuju Benfika i još neki brazilski klubovi.

Rafinja je dres Šalkea nosio od 2005. do 2010, a potom je još osam godina proveo u Bajernu.


tagovi

RafinjaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara