Rajan Frejzer
Rajan Frejzer

Samo Azar i Eriksen pakuju više: Rajan Frejzer na mesto Denisa Suareza

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.19. | 09:53

Krilo Bornmuta na Arsenalovoj meti

Denis Suarez je u teoriji bio savršeno pojačanje, pošto može da zakrpi i na krilu i u vezi, a baš na tim pozicijama je Unaj Emeri tražio pojačanja. Teorija ipak jedno, realnost nešto sasvim drugo, pa je fudbaler Barselone na pozajmici u Londonu do sada odigrao samo 67 minuta u prvenstvu. Premijer liga možda ipak nije za njega, ali zato se Rajan Frejzer tu odlično snalazi, pa je Arsenal okrenuo pogled ka 25-godišnjem igraču Bornmuta.

Istina, Frejzer je klasično levo krilo, ali svoj deo posla savršeno obavlja ove sezone. Škot je ove sezone postigao šest golova u Premijer ligi, pride namestio još 10, pa su bolji asistenti od njega samo Čelsijev Eden Azar i Totenhemov Kristijan Eriksen, a njih dvojica ipak igraju za mnogo ofanzivnije timove od Bornmuta. I pride koštaju na desetine miliona više.

Izabrane vesti

U stvari, trenutno je apsolutno nejasno koliko bi Bornmut mogao da traži za jednog od ključnih igrača. Frejzer ipak nije svetska klasa i teško da će ga juriti najveći klubovi planete. Arsenal po svemu sudeći hoće. Posebno zato što mu odgovara to što Frejzer ne spada baš u sam krem evropskih asova. Posle dve sezone bez Lige šampiona i Tobdžije naime moraju da budu oprezne sa finansijskim fer plejom.

Doduše, Emeri je na dobrom putu da Arsenal vrati u evropsku elitu. Posle pobede nad Njukaslom od 2:0 preskočio je Mančester junajted i Totenhem i sada je treći na tabeli. Ali biće tu još borbe.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Rajan FrejzerLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara