Samo fudbal Venecuelu iz mraka spasava

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.19. | 11:05

U totalnom državnom haosu, Apertura nekako funkcioniše... Pratimo fenjerašku Lalu koja gostuje Metropolitanosu naoružanom četvrtim strelcom lige, Irvinom Antonom

Već peti dan zbog političke krize Venecuela je bez struje, dakle u mraku... Aktuelni predsednik države, Nikolas Maduro za danas je naredio obustavu svih aktivnosti... Odnosi li se to i na najvažniju sporednu stvar na svetu? Po trenutnoj situaciji, odnosno fudbalskom rasporedu, ne! Igraće se po danu i to s minusom od pet časova u odnosu na srednjoevropsko vreme. Takvi uslovi pratiće okršaj Metropolitanosa i Lale u sedmom kolu Aperture koja po našem vremenu počinje tačno u 21.00.

Dakle, sve može da stane, ali ne i igra, jer domaći iz svog arsenala direktno u špic šalju Irvina Antona, četvrtog strelca lige. Gostima se na osnovu onoga što su do sada pokazali ne piše dobro. Naime, oni na prvih šest utakmica nisu slavili, pa se guše u fenjeraškom mraku. Lala je sakupila tri X ishoda, i dva poraza, što je ozbiljan znak da će ovaj tim teško odoleti samo dva puta poraženom Metropolitanosu.  

Izabrane vesti

Ako je po svemu tome, večeras bi mogli da budemo svedoci raspucavanja u Venecueli. Nartavno, pod uslovom da Lala ne postavi barikade koje su u proteklih pet kola čak tri puta isposlovale njihov X. Svaki put rezultat je bio 0:0, što će Metropolis iz petnih žila pokušati da osujeti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 1301 VEN 1 Metropolitanos - Lala ki 1 1,85
Ukupna kvota1,85

Venecuela 1 - Apertura, 7. kolo
21.00: (1,85) Metropolis (3,25) Lala (4,30)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

VenecuelaAperturasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara