Komentari na vest

Samo je pitanje gde će pre da pukne u Londonu: Dvojica vezista uskoro postaju najskuplji u istoriji Premijer lige

M

MUFC 23MJ

pre 11 meseci

Ja ne znam zasto se ljudi brinu za cene,kad se klubovi u PL ne brini ,a i zasto bi kad TV prava za sledecu sezonu rastu sa 10,5 milijardi na 13 milijardi,a podsecanja radi najjace takmicenje u Evropi ,LŠ ima TV prava na nesto vise od 5 milijardi ,tako da klubovi u Engleskoj imaju daleko vise para i onda su i transferi daleko veci i ako nekad imate igraca istog ili slicnog kvaliteta u drugoj nekoj ligi koji se proda za manje para,ali to vam je kad jedete u najakupljem restoranu ista ona pizza kao u nekom skromnom,nema istu cenu ,a PL je onaj najskuplji moguci restoran u koji mozda mnogi ne bi ni isli ali jebi ga takvo je vreme,svi idemo tamo gde cemo najbolje biti "vidjeni"
К

Косингас

pre 11 meseci

Беш Ирца који се прода и игра за Енглеску. Попљује своје ђедове и своју крв... Садје јасно зашто Зелена браћа не могу ичима да га виде.
H

Hammers Srbija

pre 11 meseci

Nece Rajs otici iz WH bez da ogule kozu nekome, prejak je igrac da bi ga stavljali u kos sa Encom i ovim iz Brajtona, u svakom od aspekata igre je bolji od obojice.
D

Darko55

pre 11 meseci

"Ovaj" iz Brajtona je za Rajsa Makelele licno.
b

bel

pre 11 meseci

Enco i McAlister osvojili SP i bili glavni igraci u vezi i ovaj panj je za njih izmislio fudbal,bolji od njih u svakom pogledu hahaha jedino u zivotu sto je osvojio ovu konferenciju i nije se ni video na ternu...

agentpeca@gmail.com

pre 11 meseci

@bel dečko ti porediš Enca koji iza sebe ima malo više od dobre polusezone i mekAlistera kojeg cene, a možda je i otišo u Liverpul za 50ak miliona sa Rajsom koji je godinam medju 3 najbolja zadnja vezna u ligi i pri tom je mlad. A što se tiče Argentine, znamo kako su osvojili svetsko.
G

Gaizka

pre 11 meseci

Odlični igrači, i naravno precenjeni, ali važno je samo pogoditi sa pojačanjem, ako budu pogodak onda nije puno ni 150 miliona, ako budu promašan, mnogo je i 50.