©Reuters
©Reuters

Sančes Flores otkrio: Maksimović tražio da ne igra tokom prelaznog roka

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 18:04

Iskusni strateg kaže da je srpski fudbaler prošao kroz iste poteškoće kao i tokom letnjeg tržišta

Trener Hetafea Kike Sančes Flores na konferenciji za medije, uoči malog gradskog derbija sa Atletiko Madridom (subota, 18.30) na Vandi Metropolitano, dotakao se teme vezane sa osećaj pripadnosti igrača klubu.

Sančes Flores otkrio je da je imao mnogo situacija iza zatvorenih vrata sa kojima je morao da se nosi u prethodnih mesec dana. Prema njegovim rečima bilo je igrača koji nisu mogli da igraju, onih koji nisu želeli da igraju, i trećih koji ne osećaju posvećenost i identifikaciju sa klubom.

Izabrane vesti

Tom prilikom konkretno je apostrofirao srpskog reprezentativca Nemanju Maksimovića, koji je posle Svetskog prvenstva u Kataru sedam mečeva u prvenstvu i Kupu kralja presedeo na klupi za rezervne igrače.

"Maksimović je bio nedostupan tokom svih ovih utakmica, igrač će morati da se pita zašto. Imali smo ga na klupi, ali nije bilo opcije da igra. Maksimović je ove zime prošao kroz iste poteškoće kao i u letnjem prelaznom roku, kada je odigrao tri-četiri utakmice, a da se nije poistovetio sa klubom. Moraćemo da se zapitamo zašto se to dešava

", rekao je

Sančes Flores

i dodao da su svi igrači vratili fokus sada kada je tržište zvanično zatvoreno.

Nemanju Maksimovića

je ove zime želela i Crvena zvezda, koja kasnije ipak nije mogla da se nosi sa ponudama moskovskog Spartaka. Španska Marka je još početkom januara pisala da je Hetafe navodno odbio ponudu od 4.000.000 evra za svog vezistu. Očigledno ni kasnije nije došlo do pomaka u pregovorima, pa je srpski vezista ostao na Alfonso Perezu.

Maksimović (28)

je u Hetafe stigao u julu 2018. godine za obeštećenje od 10.000.000 evra i stavio paraf na ugovor koji zvanično ističe 30. juna 2024. godine. Do sada je odigrao 165 utakmica za klub iz predgrađa Madrida i postigao pet golova uz tri asistencije.


tagovi

Kike Sančes FloresNemanja Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara