Navijači Santosa (AFP)
Navijači Santosa (AFP)

Santos drma ozbiljna kriza: Navijači izazvali nerede i prekinuli utakmicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 04:49

Alvinegri vezali deveti meč bez pobede u svim takmičenjima...

Krenulo je solidno, sa tri pobede u uvodnih šest mečeva, a onda – sunovrat. Ozbiljna kriza drma ekipu Santosa, kriza koju su fudbaleri tima sa Vila Belmiro stadiona samo produbili porazom od Korintijansa pred svojim navijačima – 0:2 (0:0).

Nije ni prethodnih sezona Santos blistao, uglavnom bi završavao u sredini tabele, ali ako nastave da niže rezultate kakve trenutno beleži, Alvinegri bi ove sezone mogli da se nađu u borbi za opstanak. U grupnoj fazi Kopa Sudamerikane su se kolo pre kraja već oprostili od plasmana u nokaut fazu, nedavno su ispali i iz Kupa Brazila… Devet vezanih mečeva u svim takmičenjima nisu dobili izabranici Odaira Helmana što je izazvalo nezadovoljstvo kod navijača.

Izabrane vesti

Nezadovoljstvo koje se večeras osetilo na tribinama i pretvorilo se u nerede. Baklje, petarde, topovski udari… Svašta je u finišu utakmice sa tribine poletelo ka jednom od golova ispred kojeg je stajao golman Santosa Kasio.

Glavni arbitar Vauden automatski je prekinuo igru u 86. minutu, a fudbaleri Korintijansa potražili su sklonište u svlačionici, dok su domaći igrači ostali na centru igrališta i gledali i slušali navijače kako protestuju. Grupa policajaca potom je opkolila fudbalere kako bi sprečila bilo kakvu vrstu nasilja nad njima, a pojedini navijači su u međuvremenu pokušali da otkinu deo žičane ograde sa stadiona.

(kako je sve izgledalo pogledajte OVDE)

Iz bezbednosnih razloga utakmcia je prekinuta u 88. minutu čime je gostima dodeljena pobeda. Korintijans trenutno ima 12 bodova i nalazi se na 15. poziciji, dok je Santos na 13. mestu sa bodom više.



tagovi

Brazilska Serija ASantosKorintijans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara