Komentari na vest

Santos drma ozbiljna kriza: Navijači izazvali nerede i prekinuli utakmicu (VIDEO)

B

Baggio

pre 10 meseci

Koliko je fudbal u Evropi otišao u jednu krajnost (profit,biznis,marketing) toliko je u J.Americi u drugu pa je vanredno stanje nakon loše serije nekog kluba. Što kažu sport je ogledalo društva.
Š

Što

pre 10 meseci

Im ne pomogne Neimar kog su stvorili kad nema više najboljeg svih vremena Pelea koji je bio i dobar čovek i uvek bio uz svoj Santos a ovaj ima milijarde za nikakvu igru i loše ponašanje. Pa nek bude bar malo zahvalan i pozajmi im ako neće da pokloni bar 10 miliona evra. Današnji igrači su mahom preptentni a da ne govorimo da su oni iz Peleove generacije bili mnogo bolji igrači... I ljudi
K

Kolfild

pre 10 meseci

Sta da kazu navijaci Korintijansa koji je verovatno i veci od Santosa, a po broju navijaca, nakon Flamenga, i najpopularniji klub. Ali, to je fudbal. Ispadali su i Kruzeiro i Gremio prethodnih godina. Oni su vatreni i skloni incidentima, ali njihova ljubav prema klubovima je nemerljiva. Malo sam dotakao fudbal u SFRJ, a da sam bio svestan, ali se secam da su sampioni imali po sedam, osam poraza godisnje, kao sad u Brazilu. Fudbal je kad svake nedelje cekas tekmu svog voljenog tima i ne znas da li ce dobiti ili izgubiti, za to se zivi.