Santos i UCR vole da pucaju 3+ rafalima

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.19. | 14:15

Najbolji strelac UCR-a, Francisko Rodrigez pokušava da vrati januarski šamar rivalu

Ko ima drugog strelca lige u svom arsenalu, taj ne može a da ne tipuje na pobedu. Tako je i u redovima UCR-a koji će protiv Santosa u vatru baciti Franciska Rodrigeza. Naravno, niko im ne garantuje da će bilo šta uroditi plodom, jer Santos ih je u petom kolu Klasure već propisno siprašio sa 1:3.

Što se tiče kladilačkih svojstava ovoga para, već pet puta uzastopno na njihovim mečevima ne greše oni koji igraju GG. Istinski zbir učinka sa poslednjih utakmica Klasure trenutno na strani ovakve igračke logike. U poslednje vreme Santos, baš kao i UCR u nizu od pet utakmica, četiri meča zbrajaju s prolaznim  GG3+ tipom. To i ovoga puta obećeva vatromet golova, naravno pod uslovom da se neki fudbalski točkić ne pokvari, pa da mreže miruju više nego što treba.

Izabrane vesti

Ipak, ne treba zaboraviti da Santos ovom prilikom u svom posedu ima sve blagodeti koje nosi domaći teren, ali i da je na njihovim plećima opterećujući faktor dva vezana meča bez pobede. UCR nije izgubio na poslednjih pet utakmica, što samo po sebi znači da je neizvesnost skoro pa zagarantovana.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 03:00 1781 KOS 1 Santos G. - UCR ug 3+ 1,75
Ukupna kvota1,75

Kostarika 1 – Klasura, 16. kolo
03.00: (2,30) Santos (3,20) UCR (3,00)

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kostarikasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara