Komentari na vest

Santos: Sudija nam se izvinio

G

Gost 91

pre oko 3 godine

A kada ce nama onaj svaba (ne treba mu ime spomenuti) da se izvini za penal nad Mitrovicem ....
J

JOVICA87

pre oko 3 godine

Kad se pogleda kamera sa unutrasnje strane gola,vidi se da lopta nije presla liniju celim bimom,tako da naravno da Portugal nije ostecen i naravno da su sudije donele pravu odluku. Bravo za Srbiju vcrs !
G

Gostg

pre oko 3 godine

Za portugalce, spance sve te prevarante,velike simulatore(kad gledam onog bruna fernandesa imam utisak kao da ga protivnici udaraju stanglama) vazi ona narodna ko o čemu..
S

SaleBL

pre oko 3 godine

Ronaldova reakcija je neprihvatljiva. I meni je malo čudno da nam nakon decenija grube nepravde sudije udijele malo pravde, ali moralo je i to jednom da se desi. Ronaldo je odigrao utakmicu ispod svog prosjeka, a njegova reprezentacija može da bude srećna što ih nismo potpuno slomili u drugom poluvremenu. On pravi ispade kao da je igrao sa Maltom. Žao mu je što je ostao nerješen sa Srbijom? E, pa tek će da mu bude žaoo!
F

Familija

pre oko 3 godine

Ronaldo je takmičar koji uvek u fudbalu želi da pobedi na pravdi boga mu nije priznat gol on to oseća njegova reakcija je plod loše sudijske odluke da ne pokaže na centar svi smo videli gol jedino sudija nije video zamisli da smo mi dali takav gol i da sudija samo odmahne glavom pa mi bismo ga jurili i lovili po auto komandi ne treba mi da sudimo ronaldu već da ukažemo da je gol bio regularan da ga sudija nije dosudio ili video da je ovo utakmica u kojoj su greške jednostavno neizostavni element ali da budem iskren ne bih voleo da se srbiji desi ovakav momenat recimo da u prvoj narednoj utakmici budemo uskraćeni za pobedu odlukama sudija niko ali niko nema prava da osudi ronalda ili bilo kojeg igrača i to nama loše sudili celu deceniju ili dve ili bilo je nepravdi a evo danas je pravda i to u malim količinama to niti je tačno niti treba tome pridavati značaj stvar je prosta večeras odlukom arbitra portugalu je naneta šteta i nepravda u beogradu vodili su sa dva gola prednosti u drugom poluvremenu su ispustili pobedu čak i kada su našli načina da se kući vrate sa tri osvojena boda arbitar je odlučio da umesto gola ronalda odmahne rukom i pusti igru da se nastavi prosto portugal je debelo oštećen treba imati razumevanja sa sudiju loše je video loše je stojao vara nema gol tehnologije nema podela bodova u beogradu trebaš biti oivičen kao trotoar da u svemu ovome vidiš krivicu ronalda nije humano nije ljudski nije sportski
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ familija... Ma nije human ovaj tvoj tekst bez i jednog znaka interpukcije. Dok sam citao imao sam osecaj kao da si pricao velikom brzinom da ti neko ne prekine tok misli.
V

Vojica

pre oko 3 godine

Neka, sećam se i gola rukom Ivanovića protiv Portugalije, ali mnogo više se sećam grešaka na našu štetu, za koje niko nije mario, niti priznao, pa što bi mi?
A

A jes

pre oko 3 godine

Vazda ste osteceni.
O

Okei

pre oko 3 godine

Mogu da se zale upravi za vodovod
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Ja vam garantujem da ce ih ovo kostati prvog mesta!!! I neka ce, hrabre prati sreca a to je Pixi, u prvom poluvremenu preofanzivno, ali u drugom nije bio kompleksas i vidio je da je pogresio ispravio gresku i Bog mu je vratio, i zbog toga cemo biti prvi na tabeli, zivi bili pa videli!!!
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Ajde da i mi nekog pokrademo nevalja je sto ce im ovo sudije vratiti u narednim tekmama stostruko
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Vidis , mi nikad nismo dobili izvini. Ni od koga. Od Montevidea , do poslednjeg svetskog. I da ne nabrajamo , proslo je.. A do revansa ima dosta , bicemo mnogo bolji , pa cete izgubiti. Da znas samo , da se ne iznenadis. Sve najbolje.
А

Аранђел Голубовић

pre oko 3 godine

Шта вам је људи, па моцарт је сам објавио видео клип у коме се види да је Роналдо у тренутку упућивања паса у офсајду, малом али офсајду, тако и да је прешла с правом поништен гол. Сад да ли је судија то видио или није нама је савест мирна
S

SI0ba

pre oko 3 godine

Šta pričaš druže, kakav crni ofsajd? To je bilo u prošloj utakmici kada smo igrali kod nas....odeš na vest "Ronaldo izgubio živce...." na mozzartu i vidiš,nema veze sa ofsajdom....ne širi dezinformacije :)

Wizard

pre oko 3 godine

O čemu bre ti pričaš? Nije čovek bio ni blizu ofsajda.
G

Gost1234

pre oko 3 godine

i nad mitrom je bio penal protiv svajcarske pa brih nije teo ni var da pogleda i sta xemo sad.
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Interesuje me sta ocekuju od te zalbe? Fudbal se igrao po pravilima UEFA, oni su odlucili da nema VAR-a gol tehnologije, oni su poslali svoje predstavnike (sudije), ako nisu priznali taj gol oni ce i snositi posledice, niko drugi.
I

Ivan OL 91

pre oko 3 godine

Istu izjavu si dao i posle 1:1 utakmice prije dvije godine, kad je Portugal tražio penal zbog ruke Rukavine. Baš me zanima kako se to samo tebi izvinjavaju sudije. Marčinjak pa sad ovaj.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Kakav gol? Gol je kada sudija pokaze na centar, a ovaj put to nije bio slucaj. Znaci - nije gol :)
R

RedDevil

pre oko 3 godine

Ja ga i razumem sto je onako odreagovao, ako mozda i ne prilici kapitenu. Ali manje cu da razumem ako ga ne kazne, ipak nije ovo cirkus.
m

mesina

pre oko 3 godine

Prosli put u Beogradu je Ronaldo dao gol iz čistog ofsajda.Sada smo kvit.
v

vdfgg

pre oko 3 godine

Baš tako realno tada mu priznali sad nisu.
G

Gile 88

pre oko 3 godine

Nama ovo znaci puno a Ronaldu nista tako da nama je ovo donelo baraz a on ce lagano napuniti i Luksenburg i Arzebejdzan
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Nama ovo nije donelo baraz vec 50% direktnog plasmana na Mundijal !
G

Gile 88

pre oko 3 godine

@Vozdovac Ne znam kojom matematikom si to izracunao jedino ako ne pobedimo i u Lisabonu .
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Santos ne izgleda gledao Montevideo
Z

Zašto

pre oko 3 godine

Ne znam što vam se izvinjavao? Pobedu niste zaslužili.
G

Gost13

pre oko 3 godine

Neka je i bio, kapiten reprzentacije onako da ti reaguje? Kao dete kad mu uzmu zvečku. Zamislite sad Figa u istoj poziciji...komedija.
C

Cuj ovog

pre oko 3 godine

Luis Figo je gospodin za ove....
G

Gost13

pre oko 3 godine

@Čuj ovog...Upravo i poenta mog komentara. Fudbaleri njegovog kova ne bi dozvolili sebi ovakve ispade ma kolika da je nepravda, a ne ovako kad je diskutabilno.