Marko Šarić (©FK Napredak)
Marko Šarić (©FK Napredak)

Šarić ponovo u Srbiji: Evropske ambicije me dovele u Napredak

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 13:47

Mladi napadač, Marko Šarić, posle epizode u Uzbekistanu, dve godine u Kruševcu

Napomenuo je Dušan Đorđević, pred kraj priprema u Sloveniji, da mu za sklapanje Napretkovog mozaika nedostaje sveža krv u napadu i čim su se Čarapani vratili na svoj stadion priključio im se 23-godišnji Marko Šarić.

Bivši napadač Čukaričkog, Rada, Metalca i uzbekistanskog Nefčija Fergane, sa čijim kvalitetima je šef struke kruševačkog superligaša odlično upoznat, potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Napretkom.

Izabrane vesti

U razgovoru sa sportskim direktorom i šefom struke čuo sam za evropske ambicije Napretka i odmah prihvatio da dođem u Kruševac. Jako sam zadovoljan što se danas nalazim pod Bagdalom. Poznavajući rad trenera Đorđevića i igrački kadar, ni malo ne sumnjam da, ako budemo jako verovali u uspeh, da ćemo ga i ostvariti. Na meni je da se uklopim u ekipu i na poverenje uzvratim golovima”, rekao je Šarić odmah posle potpisa za Mozzart Sport.

Šarić je inače sa Đorđevićem sarađivao u Čukaričkom, a najraspucaniji je bio na pozajmici u Radu kada je za polusezonu dao pet golova. Potom još tri u Metalcu posle čegak je usledio put u Uzbekistan, a sada i povratak sa željom da se dokaže na superligaškoj sceni.

Ugovor je obnovio i napadač Miloš Džugurdić (29), koji je prošlu sezonu već proveo u Kruševcu, a posle druge faze priprema zaslužio nastavak saradnje.

Piše: Veljko PETROVIĆ


tagovi

Marko ŠarićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara