©Star Sport
©Star Sport

Saša Ilić i Čukarički, problem su dva posla u Fudbalskom savezu Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 09:46

Brđani imaju veliku želju, ali ostaje da se vidi da li je dogovor izvodljiv u ovom trenutku

Posle rastanka sa Dušanom Đorđevićem, Čukarički je krenuo u poteru za novim šefom struke, a prema pisanju Sportskog žurnala, prvi pik Brđana je legendarni igrač Partizana Saša Ilić.

Ipak, veliki problem za klub sa Banovog brda predstavlja činjenica da Saša Ilić u ovom trenutku obavlja dva posla u Fudbalskom savezu Srbije. Nalazi se u stručnom štabu A reprezentacije i na funkciji selektora mlađeg omladinskog državnog tima, tako da nije realno, a praktično ni moguće, da se posveti tolikom broju zadataka u isto vreme.

Izabrane vesti

Đorđević je Čukarički napustio kao statistički jedan od najuspešnijih trenera u istoriji kluba. Ostvario je 22 pobede na 40 utakmica, doživeo 11 poraza i ostvario sedam remija, ali to nije bilo dovoljno za nastavak saradnje.

Saša Ilić je ubrzo nakon kraja fudbalske karijere (maj 2019. godine) počeo da radi u Savezu. Tada je počela i saradanja sa Vladimirom Matijaševićem, u tom trenutku direktorom FSS, kada je preuzeo generaciju 2004. godište. Posle dolaska Dragana Stojkovića na kormilo državnog tima, postao je deo njegovog stručnog štaba.

Ilić je u junu ove godine postao vlasnik trenerske PRO licence UEFA, što mu je omogućuje da samostalno predvodi ekipe iz najvišeg ranga takmičenja.


tagovi

Saša IlićVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara