(©AFP)
(©AFP)

Saša Lukić na prodaju

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.20. | 11:47

Torino će saslušati ponude

Jedan od srpskih fudbalera koji bi ovog leta mogli da promene sredinu je i Saša Lukić.

Vezista Torina se nalazi na raskrsnici, javljaju italijanski mediji. Torinski klub ga nije stavio direktno na transfer listu, ali će rado saslušati ponude koje ovog leta dođu za njega.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Bikovima do leta 2023. godine i klub nije u situaciji da mora da ga proda, ali je raspoložen da čuje šta se nudi jer Lukićevo mesto u timu nije zagarantovano za sledeću sezonu. Torino ima očajnu sezonu i očekuju se neke ozbiljne promene u ekipi ovog leta. Bikovi su najavljivali borbu za Ligu Evrope, a završili su u borbi za opstanak što je mnogim igračima poljuljalo pozicije u timu.

Lukić je ove sezone irgao na 21 od ukupno 28 mečeva u Seriji A, ali nije uspisao ni gol, ni asistenciju. U šest od 21 odigrane utakmice je ušao sa klupe i ne može se reći da je bio baš standardan jer je u startnoj postavi počeo tek nešto više od polovine mečeva. Na njegovoj poziciji su veću minutažu imali Tomas Rinkon i Sulaiho Meite, pa se očekuje da njih dvojica i u sledećoj sezoni budu standardan tandem centralnih veznih. Pogotovo što Lukić u nastavku sezone posle pauze zbog korona virusa nijednu od tri utakmice nije počeo u startnih 11.

Za njega je u prošlosti bila zainteresovana Parma i Torino će sačekati ponude za srpskog vezistu, pa onda proceniti da li je vreme za rastanak. 


tagovi

Saša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara