©Reuters
©Reuters

Sastanak u Milanu, Maldini i Masara pitali za Sašu Kalajdžića

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 19:19

Čelnici Rosonera pregovarali oko mogućnosti da napad Rosonera pojača Saša Kalajdžić

Kondicija u kojoj će Zlatan Ibrahimović dočekati narednu sezonu još uvek nije poznata, tako da bi čelnici Milana, pored Olivijea Žirua, mogli da dovedu i jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi, Sašu Kalajdžića.

Kako javljaju italijanski mediji, Milanovi ljudi zaduženi za sva pitanja na tržištu, Paolo Maldini i Riki Masara sastali su se u gradu mode sa Sašinim agentom Đuzepeom Bocom i predstavnicima agencije Sporc, gde su razgovarali o mogućnosti da gorostasni napadač završi na San Siru.

Izabrane vesti

Milan je obezbeđenim plasmanom u Ligu šampiona podigao lestvicu, pa u narednoj sezoni mora ozbiljno da pojača ekipu kako bi na dostojan način igrao na tri fronta. Pozicija napadača bila je deficitarna i u prošloj sezoni. Alternativa Ibrahimoviću u prošloj sezoni bili su Rafael Leao i Mario Madžukić, ali su obojica razočarali. Portugalac je postigao sedam golova, dok se Hrvat nije upisao u strelce.

Za Olivijea Žirua se veruje da je nadomak dolaska u klub, dok bi dolazak i Kalajdžića tu napadačku liniju Rosonera učinio ozbiljno kvalitetnom. Kalajdžić nije odigrao najbolju utakmicu na otvaranju Evropskog prvenstva protiv Makedonije, ali to nije umanjilo utisak o njegovim partijama iz prošle sezone u dresu Štutgarta.


tagovi

Saša KalajdžićPaolo Maldini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara