Sasuolo, kralj velikih utakmica

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.02.22. | 20:50

I mini tabela koja to potvrđuje...

Beskrajno simpatični, raspucani, atraktivni... Koliko daju, maltene toliko mogu i da prime. Utakmice pune drame njihov su zaštitni znak. Najlakše ih raspoznajte po sada već čuvenom trilingu BE-RA-SKA (Berardi - Raspadori - Skamaka) i po neutoljivoj gladi za urnisanjem najjačih italijanskih timova.

I ponovo su to uradili. Ponovo su na kolena bacili jačeg od sebe. Po drugi put ove sezone pokorili su jedan od najčuvenijih stadiona na svetu - San Siro. Protiv Milana 3:1, večeras protiv Intera 2:1. A pre svega toga usred Torina sa Juventusom - 2:1!

Izabrane vesti

Napoli ih je imao u šaci, vodio 2:0, a onda je za petnaestak minuta ptimio dva komada i osetio moć pomenutog trozupca - Skamaka pogodio za 1:2, Berardi asistirao za 2:2.

Jedini tim što je uspeo da ih baci na kolena iz TOP 4 bio je Inter. U njihovom prvom okršaju. Pritom, tada u sastavu nije bilo Raspadorija i Skamake.

Saberi-oduzmi Sasuolo je lider na mini-tabeli sa četiri prvoplasirane ekipe Serije A sa dva boda osvojena u proseku, sa utakmicom manje od Napolija, Milana i Juvea, odnosno s dve manje od Juventusa.

Šta reći nego - kapa dole!

Inter - Sasuolo 0:2

Sasuolo - Napoli 2:2

Milan - Sasuolo 1:3

Juventus - Sasuolo 1:2

Sasuolo - Inter 1:2


tagovi

Serija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara