Komentari na vest

Saudijci pišu: Milojević nastavlja karijeru u Emiratima

F

Fer 8

pre oko 3 godine

Miloje je izgleda nekima nabio kompleks za sva vremena. Ne znaju više šta je titula.

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Izgleda da glavni seik Arabije ne navija za Kentov klub kao sto je to bio slucaj u Srbiji! To se da videti po rezultatima gde umesto nekakvih nestvarnih nizova "pobeda" iz ling longa imamo nizove tamburanja i nakantavanja u Saudijskoj Arabiji! Ono sto je bilo i ocekivano, to ce se polako i obistiniti: motka je domacinski natopljena u arabijskoj septickoj jami i samo je pitanje sata kada ce da proradi!
:

:-)

pre oko 3 godine

A niz u Evropi? Jedini trener u istoriji koji je ušao u Ligu Šampiona iz prvog kola i to dva puta. Jedini trener u istoriji koji je prezimio u Ligi Evrope iz prvog kola. 12 uzastopnih prolaza u kvalifikacijama. Pre toga rekord bio 9. E, moj kalcopolista, nije vam lako, ali u toj Arabiji igraju vaši glavni igrači iz poslednje šampionske sezone. Kako to objašnjavate?
G

Gosts

pre oko 3 godine

Nije bas tako Artimedija je 2005/06 krenula od prvog kola usla u ligu sampiona a kasnije jos prosla dalje grupu kao treca a o prezimaljavanju u evropi od prvog kola kvalifikacija bilo ih je i ranije Kopenhagen,Dinamo Bukurest ,Rapid Bukurest koji je stigao i do cetvrtfinala kupa uefa..

07.08.16

pre oko 3 godine

Miloje je pokazao ko je i sta je,o tome svedoce i pohodi ka grupnim fazama u LE i LS,12 kvalifikacionih rundi iz kojih je izasao kao pobednik sa Zvezdom,i brojni uspesi i u grupnim Uefinim takmicenjima,gde je vrhunac bila pobeda nad Liverpulom.Da ne pricam o domacim titiulama,uvodnim derbijima u kojima,po dolasku Miloja,gromada nije ni ulazila u nas sesnaesterac,da ne pricam o enormom rastu klupskog koeficijenta,a i nacionalnog,o nekim rekordima i slicno.Dakle,profesor doktor Vladan Milojevic je pokazao ko je,sta je,i kakav je trener,a navijci gromade i simpatizeri Almerije to dobro znaju,zato i redovno spinuju na vestima o Milojevicu.Ovo po bliskom Istoku,pa nekim egzoticnim fudbalskim zemljama je odlican nacin da se napune dzepovi,jer je Milojevic svojim radom u Zvezdi to zasluzio.Mnogo poznatih i sjajnih trenera po Aziji nije uspelo,iz mnogo razloga,to tamo i nije ozbiljan fudbal,tako da je svejedno gde ce Vladan biti,bitno je da napuni dzepove,a tamo gde je bitno,po Evropi,on se poakzao,i u Grckoj,i ovde kod nas,ne samo rezultatima u nacionalnim sampionatima,vec rezultatima u Evropi.Tacka,nema dalje.I svaki put na tekst o Vladanu,simpatizeri Almerije i navijaci gromade,treba da ustanu,iz strahopostovanja, a mi svi da kazemo jedno veliko hvala Miloje.
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Jos kad bi se za X dobijalo 3 boda bio bi najbolji svih vremena. Nego kad smo kod ustajanja i stajanja mirno, jel Degenwk može da ustane bez bola u kičmi.?
r

rarat

pre oko 3 godine

Zvezda nikada nista u svojoj istoriji nije postigla bez mesanja politike u sport. Tako da su sva "Milojeva" "dostignuca" nistavna. Za sto godina ovaj klubcic ce biti zapamcen samo po tome sto je bio licna igracka svakog srpskog diktatora, a njegovi navijaci moralne na**ze.

07.08.16

pre oko 3 godine

@Motel Radmilovac....gromada ni do tog X-a,kojeg pominjes,ne moze.
c

cirkus

pre oko 3 godine

Milojevic je nadigrao partizan samo u prvom derbiju i onda bio srecan ko malo dete i sirio se po konferencijskoj sali ko da je 5-0 pobedio, a bilo nereseno. Zvezda u poslednjih 15,16 derbija ima 2 pobede, a u evropi je imao mnogo srece, ali je postigao sjajne rezultate i to je neosporno. Sto se realnog ucinka tice stankovicev dvomec protiv milana vredi vise nego ceo milojevicev mandat, jer je zvezda igrala sjajno i nadigravala se sa slavnim milanom, nesto kao partizan u ls u sezoni 03/04, a ne povlacenje pa sta nam Bog da..
B

Bata Mirkovic

pre oko 3 godine

Ovaj doktor mu oduzeo trenersku licencu, oducio od fudbala, imali ste srece sto nije bilo 5 0.Nego eto sudije moraju da vas spasavaju..
@

@cirkus

pre oko 3 godine

Miloje sa vama ima 2 pobede, 5 neresene, i 2 poraza. To je ta vasa dominacija u derbijima, to nadigravanje vase. Svaki derbi ste pokusali u prvih 15 minuta da date gol i nakon toga, nezavisno dali postignete gol ili ne, napravite bunker i ne prelazite pola lazna gromado.....
G

Gost211

pre oko 3 godine

od tih 12 rundi, ne racinajuci Florijanu, Irtis i ostale, koga je posteno nadigrao, ubio igrom, osim, ajde da kazem, Sparte Prag sa nesrecnim Stramacotijem
D

Djovanela

pre oko 3 godine

Koliko je zanimljiva ta liga Saudijske Arabije. Ne toliko po kvalitetu igraca vec po rezultatima gde od prvog do poslednjeg na tabeli nije ogromna razlika bas kao ni po datim ili primljenim golovima. Svako kolo neko nekoga iznenadi i pobedi. Jedino taj Al Shabab je jak,oni imaju u timu imena poput Elvera Banege, Gunaca, N,Diaea,Martinsa i slicno. Nesumnjivo je da odskacu od drugih i da ce biti sampioni.Mada i ovi sto su drugi na tabeli imaju Gomisa,Carilla itd. recimo poslednji na tabeli je dao 23 gola a recimo Al Tavon gde igra Tavamba i nalazi se na petoj poziciji sa samo dva ili tri postignuta gola vise od njih. Ispod tog Al Tavona je 11 ekipa na tabeli a samo poslednji na tabeli je dao manje golova od njih,ostalih 10 ekipa su postigli vise golova od njih.Kod njih nije kao kod nas,obezbedis opstanak pa se sklanjas i tome slicno.
9

951357

pre oko 3 godine

I Hilal ima baš jaka imena. Ekipe su manje-više ujednačenog kvaliteta sem te dve koje su jače od ostalih. Ali isto tako ima mnogo marifetluka, često kvote značajno osciliraju...
M

Madridistaaaa

pre oko 3 godine

Braco, u Arabiji, Al Hilal pa deset mjesta pa ostali. Hilal je jedna od najvecih ekipa Azije, mislim da su najvise puta i osvajali azijsku LS. Ubjedljivo najjaci tim i najvise para imaju. Onda dodju Itihad, Nasr, Shabab i Ahli. Ove godine Shabab dobre igrace doveo, ali sve je kod njih kratkog daha, usred sezone se promijene ekipe dosta, ne isplacuju zarade, ko zna sta sve rade. Cijela liga tako
G

Gost223

pre oko 3 godine

Veliki klark kent
:

:-)

pre oko 3 godine

Odučio vas je od titule :-) Više čak ni ne pretite, znate gde vam je mesto :-)
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Nas je od titule odučio onaj koji o svemu odlučuje u Srbiji, .i nemojte više da fingirate sporsku realbost.. a njegov odlazak će da oduči vas od praćenja sporta jer ćete biti igašeni od nadležnih domaćih institucija, kao Steaua u Rumuniji. Koja je sada Fsb.
:

:-)

pre oko 3 godine

Nije valjda da stvarno veruješ u to? :-)