©Reuters
©Reuters

Saudijci rešeni da rasture Fulam, osim Mitrovića žele i Marka Silvu

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 20:52

Strateg premijerligaša na meti Al Ahlija

Al Hilal je u prethodnim danima pokazao ozbiljnu nameru da angažuje Aleksandra Mitrovića, čak tri ponude stizale su na adresu premijerligaša, ali nijedna nije bila dovoljna da londonski klub pozitivno odgovori i odrekne se sjajnog centarfora. Sa druge strane, zbog želje da se otisne na Bliski istok centarfor Srbije i Fulama iskazao je nazadovoljstvo i izvesno je da slede dalji pregovori po pitanju njegove budućnosti.

Novac iz Saudijske Arabije uzdrmao je tim iz engleske prestonice, a osim najboljeg napadača na radaru Arabijaca našao se i trener Fulama. Naime, kako Skaj sport saznaje, Marko Silva je želja Al Ahlija koji je spreman da za njega izdvoji oko 46.000.000 evra i dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Kako navodi isti izvor Al Ahli je spreman da plati 7.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula predviđena ugovorom, a čelnici kluba već su organizovali sastanak sa agentima portugalskog stratega ne skrivajući želju da ga što pre vide na klupi tima.

Klub iz Saudijske Arabije se trenutno nalazi na priprema u Austriji i paralelno sa pitanjem novog stratega radi na angažmanu pojačanja s obzirom na to da je blizu ozvaničenja saradnje sa Rijadom Marezom i Alanom Sen Maksimanom, dok je ovog leta već stigao Roberto Firmino.

Silva sa Fulamom ima još godinu dana ugovora, a ovog leta je već odbio ponudu Al Hilala tešku 41.000.000 evra.


tagovi

Marko SilvaFulamLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara