Savo Milošević
Savo Milošević

Savo Milošević: Sa mnom ne može da se manipuliše

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.19. | 09:43

Novi Partizanov trener uverava da je spreman za trenerski debi na klupi crno-belih

Iskustva nema, ali Savu Miloševiću ne manjka samopouzdanja pred novu životnu eru, iako će u trenerske vode uploviti sa vruće Partizanove klupe. U intervjuu za Sportski žurnal otkriva da je već pre godinu dana odlučio da se okuša kao trener, da je i tada imao poziv da dođe u Humsku, ali da je tek sada osetio da je spreman.
Rekao sam da ne želim da se upuštam u bilo šta dok ne vidim podršku. Generalnu, pozicije, opozicije, navijača, države, svih faktora... Ne mogu da dozvolim da Partizan bude 13. prase. Svima je potrebno da Partizan bude jak, nećemo valdja da se dozivamo pameti kad budemo četvrti“, kaže Milošević za Žurnal, a na molbu da pojasni ovo o podršci i pozicije i opozicije dodaje...
Svih koji iskreno žele dobro Partizanu. Zvalo me je 15 ljudi, svi su mi rekli da sam potreban Partizanu. Ali svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše“, decidiran je doskorašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Možda bi ipak trebalo da bude malo oprezniji. Ne (samo) zbog njega, već zbog bliske prošlosti koja kaže da je crno-bela klupa već “progutala“ Ivana Tomića, Zorana Mirkovića, Ljubinka Drulovića...
Svi moji drugovi su se ’samoubili’ u Partizanu, znam to. Jasno mi je i zbog čega, verujem da neću doživeti njihovu sudbinu i duša me boli što su potrošeni“.

Izabrane vesti

Pa da čujemo: zbog čega? I šta to Miloševićev slučaj čini drugačijim?
Ušlu su srce, a ne razumom u priču i nisu bili spremni za to, ja jesam. Zaista sam srpeman i svi koji me bar malo poznaju sigurni su da teško odustajem kad nešto počnem da radim“, samouveren je Milošević.

Vreme će pokazati koliko je bio u pravu. I drugi su mislili da mogu da idrže taj pritisak, pa su sagoreli.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara