©Star Sport
©Star Sport

Savo Milošević: Super što Dzjuba nije došao u Zvezdu, ne volim je jer sam ceo život dao Partizanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 17:22

"Naravno, uradio bi mnogo za srpsko prvenstvo, ali po svemu sudeći to nije sudbina"

Nekadašnji reprezentativni napadač, igrač i trener Partizana, ali i ruskog Rubina, Savo Milošević, prokomentarisao je interesovanje Crvene zvezde za Artjoma Dzjubu koje je bilo aktuelno pre nekih mesec dana.

Crveno-beli su otvoreno želeli dosadašnjeg kapitena Zenita, ali nisu dugo bili u trci, pa su se okrenuli nekim dostupnijim rešenjima na tržištu.

Izabrane vesti

"Dzjubin transfer bi dobro došao Crvenoj zvezdi, ali ja ih ne volim jer sam ceo život dao Partizanu. Super je što ga ipak nisu potpisali, a-ha-ha", rekao je Milošević u razgovoru za tamošnji Sport24.

Crvena zvezda nije mogla da konkuriše platežno moćnijim evropskim klubovima, s obzirom da se pominjalo da Dzjuba zahteva platu od čak 2.500.000 evra na godišnjem nivou.

"Možda bi Crvena zvezda imala dovoljno novca da zadovolji Dzjubinu ogromnu platu, ali nikada nisam razmišljao o tome šta se dešava u ovom timu. Znam Artjoma kao igrača, on je odličan fudbaler evropskog nivoa, igra na mojoj poziciji i slične je građe. Naravno, uradio bi mnogo za srpsko prvenstvo, ali po svemu sudeći to nije sudbina", dodao je Milošević.

Dzjuba je još 22. maja najavio da zvanično napušta Zenit, klub u kojem je obeležio jednu šampionsku eru, osvojio četiri šampionske titule, uzeo dva Kupa i četiri Superkupa Rusije. Crvena zvezda je brzo reagovala, ali jednostavno nije bila u stanju da odgovori na visoke zahteve igrača. Na Marakani se i dalje aktivno traga za kvalitetnim pojačanjem na poziciji najisturenijeg igrača.


tagovi

Savo MiloševićArtjom Dzjuba

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara