Šćepovićev mat Brđanima: Nikolić i Videoton su spremni za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 18:58

Prvak Mađarske bolji od Brđana na pripremama u Sloveniji - 2:1

Slutilo je na dobro, čak je u jednom trenutku delovalo da će u pripremnom meču u Sloveniji fudbaleri Čukaričkog nadvisiti kvalitetnijeg od sebe! Ipak, da tako ne bude pobrinuo se bivši napadač Partizana Marko Šćepović koji je golom u poslednjem minutu potpisao trijumf Videotona nad našim predstavnikom - 2:1.

Čukarički je pružio dobru partiju u prvom poluvremenu, ali je ekipa Marka Nikolića u nastavku napravila preokret i pokazala da je spremna za početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Mađari će se u prvom kolu nameriti na Didelanž.

Izabrane vesti

Posle poraza od Urala ekipa Čukaričkog je danas delovala bolje. Naš tim je poveo već u petom minutu. Posle centaršuta sa desne strane, Mudrinski je lepo reagovao, postavio nogu, i poslao loptu u gol Videotona. Bivši trener Partizana Marko Nikolić poslao je na teren gotovo najjaču postavu.

Pored braće Šćepović na crtu Čukaričkom su izašli Francuz Nego, zatim Makedonac Nikolov i Bosanac Hadžić. Čuka je, u najmanju ruku, bila ravnopravna u prvom poluvremenu. Međutim, u nastavku je do izrađaja došla činjenica da je ekipa iz Mađarske u kasnijoj fazi priprema. Videton je vdelovao svežiji. Izjednačio je preko Sosa, da bi u 90.minutu Marko Šćepović doneo trijumf Mađarima.


tagovi

Marko NikolićMarko ŠćepovićSimo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara