Nestao sponzor, nestaje i klub: Četvorica srpskih vaterpolista su slobodna

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.20. | 09:08

Prlainović, Ranđelović, Mitrović i Ubović traže novi klub

Tako to često biva u sportu: kada glavni sponzor propadne ili zavrne slavinu, tako i klub nestane sa lica zemlje.

Osećaju to na svojoj koži četvorica srpskih vaterpolo reprezentativaca, koji će u narednoj sezoni igrati za neki drugi klub, pošto mađarski OSC – nestaje. Andrija Prlainović, Sava Ranđelović, Branislav Mitrović i Nemanja Ubović postaju slobodni igrači.

Izabrane vesti

Njihov sadašnji klub OSC ostao je bez izvora prihoda i automatski je – potonuo.
Nije ovo prvi put. Nije ništa strašno. Dešava se u sportu. Nemamo kud. Pozvali su nas i samo saopštili da su se razišli sa glavnim sponzorom. Samo to znamo“, kaže Prlainović za Novosti.

Nije problem što su srpski asovi ostali bez kluba, nego je pitanje šta će biti i sa zaradama.
Upitna je i ova sezona. Do sada su nam isplatili polovinu ugovora. Videćemo kako će se ovo završiti, jer je još sveže. Treba sačekati... Ipak, najvažnije da se ispune obaveze prema igračima i stručnom štabu“.

Kako kažu Novosti, Andrija je već okusio ovakvu situaciju u karijeri. Pre osam godina Pro Reko je neočekivano raskinuo ugovore sa svim strancima. Potom, prošle godine se dogovorio sa Dinamom iz Moskve, ali je i taj angažman propao zbog smrti predsednika kluba.
Nekako se čovek navikne na to. U ovom trenutku ne razmišljam o novom klubu. Prvo da se sve slegne, pa ću da vidim šta dalje“, kaže Andrija Prlainović.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara