(©Reuters)
(©Reuters)

Šef „države“ poručio igračima Šerifa: Muški do pobede u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 13:56

Direktiva Vadima Krasnoselskog

Ekipa Šerifa je imala hendikep na utakmici sa Partizanom što nije mogla da igra na svom stadionu u Tiraspolju, zato što se Pridnjestrovlje graniči sa Ukrajinom, pa je iz bezbedonosnih razloga meč pomeren u Kišinjev i igrao se bez publike.

Partizan je u generalno slaboj utakmici pobedio Šerifa (1:0) i ima prednost pred revanš u Beogradu, a taj rezultat je razočarao Vadima Krasnoselskog, predsednika Pridnjestrovlja.

Izabrane vesti

Prvi čovek ove nepriznate regije u Moldaviji, koja je proruski orijentisana, nije bio zadovoljan igrom Šerifa, koji je najveći ponos ove oblasti, ali je poručio da očekuje pobedu u Beogradu.

Izgubili smo. Razočaranje. Ali, moramo da nastavimo dalje i da se pripremimo za revanš u Beogradu. Imamo i dalje šanse da prođemo u osminu finala. Očekujem mušku borbu i pobedu Šerifa u Srbiji 23. februara“, poručio je Krasnoselski preko društvenih mreža.

Sad, koliko će njegove reči imati motivacioni efekat na tim u kojem je protiv Partizana igralo 11 stranaca, mahom Afrikanaca, a gotovo su svi „legionari“ i na klupi, to je već pitanje.

Partizan i Šerif će revanš meč u Humskoj igrati u četvrtak od 18.45 časova.


tagovi

ŠerifLiga konferencijeFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara