Komentari na vest

Sejduba Suma odveo Gvineju na Kup afričkih nacija! (VIDEO)

H

Hhh

pre oko 3 godine

Mali Stanoje ga drži na klupi.
I

IgorNBG

pre oko 3 godine

Neće Partizan imati predstavnika na kupu Afričkih nacija jer će obojicu prodati ovog leta.
A

Ajde bre...

pre oko 3 godine

...sta se palite! Dao gol protiv neke ekipe koja je na nivou Prve iskre Baric. Eto da vam je on tu skoro igrao, uzeli bi bod Iskri. Smesni ste i vi i Suma. Glodari pacovi.
1

1999 DA SE NE ZABORAVI

pre oko 3 godine

Bravoo, Srbine! Jel ti malo lakše sad?
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Ne pratiš ti baš mnogo fudbal, je l' da?
j

jebi zvezdu

pre oko 3 godine

gde igraju tvoji rep.. a da, u zvezdi prolaze samo penzioneri koje niko neće
O

Onyx

pre oko 3 godine

Nesto kao ona drzava gde vasa vedeta iz peterca igra
V

Vojica

pre oko 3 godine

Svi ga samo hvale a niko da ga pusti da igra!? Sve ograničeno...
B

Bokaroka

pre oko 3 godine

Ovakav igrac nema mesta u Partizanu...svaka cast, mnogo smo jaki. Kada Suma nema mesta u prvoj postavi, pa Real nam nije ravan...
Z

Zeljko Pantic

pre oko 3 godine

Da se zna ko je magistar fudbala!
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 godine

Nije lose ali da Partizan ima upravu doveo bi jos nekog njihovog reprezentativca u svoje redove koji pravi razliku.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Suma majstore!
G

Gost1978

pre oko 3 godine

dodatni razlog stanojevicu da ga se otarasi. sramota
o

opet ja

pre oko 3 godine

sila je ovaj mali, nema sta... e sad, mali drzava mali suma!
A

As

pre oko 3 godine

Stanoje je dobar trener ali ovo sa Sumo nikad necu razumeti zasto ne igra..
Х

Хели Хансен

pre oko 3 godine

Шта не разумеш, мора да игра његов Јојић.
h

humska

pre oko 3 godine

Pa neces razumeti zato sto si ti samo navijac Partizana a blage veze nemas o fudbalu kao i ovi likovi sto su ti dali plus.. Suma je odlican igrac, moze da resi utakmicu jednim potezom, a zato i moze da 90 min cela ekipa trpi zbog njega.. Pogledaj kako igra Natko na njegovoj poziciji, dva dodira, luptu prebacuje sa leve na desnu stranu, menja ritam utakmice, sastavlja sa golom igrace, a sta radi Suma, svaki put pet dodira, pokusava sam, bira utakmice koje ce da igra.. Stanojevic trazi kolektivnu igru i svaku da gines.. Suma ce da pokida u derbiju al u drugom pol. i on i Markovic
b

batabane

pre oko 3 godine

@heli hansen. Jojic polako počinje da lici na Jojica kakvog znamo,pre svega iz Dortmunda i Kelna.Bice da neki drugi moraju na klupu.A najaca startna vezna linija bi bila, Jojic,Natho,i Suma.A u rotaciji bi bili i L.Pavlovic, Scekic, Zdjelar,pa i Markec kao ofanzivni vezni.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Kako ne igra? Gdje si to video/procitao da ne igra? To pod jedan, posto covjek definitivno igra, ali ne kao starter i ne svih 90. minuta sto je uostalom slucaj i u reprezentaciji Gvineje, ali ne vidim da se nesto zalis na selektora Gvineje zbog toga nego je, po tebi, samo Stanojevic ovde lud i bezobrazan. A druga stvar – koliko pobjeda ovaj tim Partizana ima u nizu? Da li je u 18 utakmica mogao da pobjedi vise od 18 puta? Pa, naravno da nije. Znaci, kakve veze ima to ko nam igra i koliko minuta provodi na terenu ako pobjedjujemo? Ako pobjedjujemo, to onda samo moze da znaci da trener radi ispravnu stvar. Ali ne, srpska logika zakljucuje da ovo nista nevalja i da je Stanojevic kreten sto 1 igrac od sveukupno 30 igraca u timu ne igra svaku utakmicu 90. minuta. Pa, ljudi moji, sta stvarno nije vise u redu sa vama? Kako samo mozete da razmisljate na tako prizeman nacin i kontra svake logike? Ispade na kraju da vam je vise stalo do igraca nego do kluba, a ko fol ste kao neki navijaci, kunete se u Partizan i te fore? Ccc... stvarno ovakve kao ti necu nikad moci da razumijem.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@batabane To bi bila najbolja sredina, ali u teoriji. U praksi, ti moras da imas minimalno jednu radilicu na terenu koja ce da trci non-stop gore dolje i spaja napad i odbranu, ali sa akcentom na odbranu. Znaci, u toj sredini koja broji 3 igraca ti u modernom fudbalu jednostavno ne mozes da priustis da istovremeno na terenu imas i Sumu i Natha od prvog minuta nego ti upravo treba jedan Zdjelar ili Scekic da rade "prljav posao" za ostatak tima.
b

batabane

pre oko 3 godine

@Grga sve si tacno rekao,ali u teoriji.U praksi, i Jojic koji ustvari sada i igra z.veznog mora da trci u oba pravca.Isto vazi i za Natha.Suma je jako nezgodan kad se igra visoki presing, zbog brzine koju poseduje.Zato moraju svi da igraju i odbranu ako su ozbiljni igraci.Ako ne, upravo su tu i Scekic i Zdjelar.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@batabane Ja mislim da je nase poimanje teorije i prakse veoma razlicito. U praksi Natho 100% ne trci naprijed i nazad kako ti pises niti je Zeka klasican zadnji vezni, ali ok - necemo se sloziti ni oko ovoga. Sreca pa Stanojevic bukvalno ne radi ni jednu jedinu stvar od stvari koje ti predlazes i to se odmah vidi i na rezultatima. Ovo sto ti predlazes je manje-vise ono sto je Savo pokusao i to mu se naravno debelo obilo o glavu kao sto ce se obiti o glavu i bilo kome drugome ko ne razumije balans izmedju ofanzivnog i defanzivnog fudbala.