Foto: ©Star sport
Foto: ©Star sport

Selektor kadeta uverava: Potrudićemo se da ne ostane na ovome

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.05.22. | 19:32

"Nadam se da ćemo stići do samog kraja", rekao je Radovan Krivokapić posle istorijskog uspeha

Kadetska selekcija Srbije u fudbalu ostvarila je istorijski uspeh. Junački osvojenim bodom protiv favorizovane Španije, reprezentativci do 17 godina plasirali su se po prvi put u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Uspeli su naši momci sa igračem manje da se vrate u meč i kao neporaženi, uz vršnjake iz Španije, prođu u četvrtfinale kontinentalne smotre.

Posle velikog podviga kojeg čini se i dalje nije svestan, selektor kadetske reprezentacije Radovan Krivokapić uverava da će njegovi momci učiniti sve da četvrtfinale, u kojem ih najverovatnije čeka Portugalija, ne bude poslednja stanica na prvenstvu.

Izabrane vesti

"Tek sada možda u našu svest dolazi da smo napravili veliki uspeh plasmanom u četvrtfinale, a ja mogu da kažem da ćemo se potruditi i dati sve od sebe da ne ostane na ovome", rekao je Krivokapić posle meča.

Istakao je naš selektor još jednom karakter svojih izabranika koji su se po drugi put na turniru vratili iz minusa (gubili i protiv Belgije).

"Videli ste i sami kakva je bila utakmica, jako teška, zahtevna, opet smo se vratili iz minusa, opet smo pokazali kako se bori za ovaj dres. Smatram da smo zasluženo došli do izjednačenja, pun sam emocija kao i ovi dečaci i nadam se da ćemo stići do samog kraja", zaključio je Krivokapić.



tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara