Komentari na vest

Selektor o promenama na spisku: Mihajlo Ilić će biti veliki igrač, Ristić može sve, Gaćinović me ubedio

V

Veljko9

pre 7 meseci

Trebao si pozvati Birmancevica, bas dobar igrac u super formi, brz, dribling, sut.. A Mihajlo Ilic ima vec 20god i nije nista spec, Pavlovic sa 18 kidao protiv Junajteda, ne verujem da ce Ilic biti dobar stoper.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Piksi prvo treba da objasni zašto već tri godine ne zove Boranijaševića, kad je lik ubedljivo najbolje što imamo na desnom beku.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Krstajić te je pocepao. Zamislite ljudi da jedan Mladen Krstajić izgleda kao genije naspram tebe i da tvoju ekipu koja vredi 100x više taktički sravni sa zemljom.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Krstajić je ozbiljan limit, ali je svakako za tri klase kvalitetniji od Piksija. On će pre ili kasnije napraviti neku trenersku karijeru, a Piksi nikad.
R

RaleNS

pre 7 meseci

Nije mi samo jasno što Piksi kad već hoće da menja i osvežava nije pozvao Čumića i Ranđelovića iz Rubin Kazanja. Obojica standardni, utrenirani, dovoljno iskusni i verujem da bi itekako zagrizli dobro za reprezentaciju. Takođe, Piksi bi trebao da zajedno sa FSS obrati pažnju na nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje do 16 godina, Nikolasa Agrafiotisa. Rođen je u Holandiji, u datom uzrastu odigrao 4 utakmice i dao 1 gol. Ima srpsko i holadsko državljanstvo, po vokaciji izraziti centarfor, ali ako zagusti takođe može da igra na oba krila. S obzirom koliko kuburimo sa golovima može da bude pravo rešenje. On je 2000-to godište, prvi je strelac roterdamskog Excelsiora, na 8 utakmica postigao je 5 golova. Vredelo bi razmisliti, ako se već traže rešenja kojima se nagoveštava smena generacija.
i

imas

pre 7 meseci

gomilu boljih pa ti Lazovic ne treba idi bre Piksi u ....
K

Kolika

pre 7 meseci

Gomila izgovora.
6

631

pre 7 meseci

Bojan Radulović igra ozbiljan fudbal a 23 d Godine,sličan stil kao Vlahovic,zasluzuje poziv...
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Hahahaha, koliko volim vas koji se izbacite sa tako nekim likovima. Bojan decko za reprezentaciju mog komsiluka ne moze da igra. Pratim finsku ligu, znam o cemu pricam.
B

Bravekta

pre 7 meseci

Jedan od retkih mladjih igrača koji je igra kao mator i ima onu stvar da krene napred..u Parizanu mu svi daju lotu da preuzme odgovornost posto ostali i ne smeju da pogledaju prema napred a ne da provuku koju loptu a stariji su i iskusniji
D

Drndule

pre 7 meseci

Xaxaxa Mihajla Ilica vrte po nasim njivama. Oprastaju mu kartone. Sreca njegova sto ekipe moraju da gube od njih.
Š

Što..

pre 7 meseci

...nam Pixi nije objasnio šta će mu na spisku 4 igrača na poziciji levog Wing beka, Kostić, Mladenović, Ristić i Terzić!!!
Л

Лаки

pre 7 meseci

Мислим да је било и простора да се позове Андреј Илић, дечко игра одлично у Велеренги, заслужио је шансу бар као трећи шпиц, кад већ нема Влаховића...
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Pogledaj moj komentar za Bojana Radilovica
g

gostivar

pre 7 meseci

Pogledaj ti momka bolje, bice ti jasno sve, 7 golova za 7 utakmica trenutno
А

Акоако

pre 7 meseci

Ономад на оном превирању за председника савеза , Дарко Лазовић је отворено стао на страну Немање Видића и епилог је јасан , за њега више нема утакмица у репрезентацији .
g

glupost

pre 7 meseci

Ne pisi gluposti, igrao je posle toga, cak je i dao gol. Decko je bio povredjen do pre 10 dana, kad vec pises nesto podkrepi se cinjenicama.
S

Seria A > Grcka 1. liga

pre 7 meseci

Dakro Lazovic je spasao Stojkovicu zadnjicu u Bugarskoj. I ovako mu vraca. Svi znaju zasfo. Zbog nacina na koji je proslavio taj gol. Decko je revoltiran sto je Zivkovic svaku utakmicu starter, a ne igramo nista na desnom krilu. Nije se kiksiju svidelo ponasanje Lazovica i decko leti iz ekipe. Budi Bog s nama sa ovako sujetnim ljudima.
1

123хоп

pre 7 meseci

Па Жиле игра винг бека, не крило...