Slavlje Maksija Gomeza i Hosea Gaje (©Reuters)
Slavlje Maksija Gomeza i Hosea Gaje (©Reuters)

Selta opet prosula bodove kod kuće Valensija živnula posle tri vezana remija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.12.21. | 23:27

Duro i Gomez poništili gol Jaga Aspasa

Svaka čast Jagu Aspasu za sve što radi u Selti, ali ne može ni on sve sam... To se još jednom potvrdilo tokom utakmice sa Valensijom koja je u Vigu slavila rezultatom 2:1 i tako prekinula niz od tri ligaška remija.

Slepi miševi ponovo vide na horizontu evroscenu, mada će morati još jače da zapnu kako bi se uključili u trku za Ligu konferencije, Ligu Evrope, a pogotovo Ligu šampiona koja trenutno ne deluje kao dostižan cilj.

Izabrane vesti

Selta je dobro otvorila meč, ali ga je loše završila i opet prosula bodove kod kuće. Sastav iz Viga od kraja septembra i minimalca protiv Granade nije nikoga dobio na Balaidosu, a za to vreme osvojena su samo dva boda – protiv Barse i Viljareala. Predugo traje taj post...

Jago Aspas je već u 11. minutu probio bedem Valensije posle majstorije i doveo Seltu u vođstvo na iznenađenje Jaspera Silesena, ali je svima u domaćim redovima stala knedla u grlu jer se samo nekoliko trenutaka kasnije povredio. Morao je da napusti teren, a dok se bude oporavljao odradiće i automatsku suspenziju od jedne utakmice zbog petog žutog kartona koji je zaradio kada je skinuo dres tokom proslave gola...

Ubrzo pošto je Aspas napustio teren, Valensija je počela da grabi ka pobedi. Ugo Duro je već u 19. minutu doneo izjednačenje, da bi Maksi Gomez početkom drugog dela okrenuo rezultat i potvrdio da goste sa istoka Španije nije pokolebalo Aspasova magija. Doduše, Selta je oba gola protivniku dala posle grešaka.

Uroš Račić dobio je oko 40 minuta u ovom susretu i utisak je da je izgledao bolje nego u nekim ranijim situacijama. Bio je čak i blizu da se upiše u listu strelaca, ali je njegov šut po zemlji sa ivice kaznenog prostora gotovo okrznuo stativu.

PRIMERA - 16. KOLO

Petak

Granada – Alaves 2:1 (1:0)

/Puertas 14, Arijas 86 – Abram ag 81/

Subota

Sevilja - Viljareal 1:0 (1:0)

/Okampos 16/

Barselona - Betis 0:1 (0:0)

/Huanmi 79/

Atletiko Madrid - Majorka 1:2 (0:0)

/Kunja 68 - Ruso 80, Kubo 90+1/

Sosijedad – Real Madrid 0:2 (0:0)

/Vinisijus Žunior 47, Jović 57/

Nedelja

Rajo Valjekano - Espanjol 1:0 (0:0)

/Kabrera 54ag/

Elče - Kadiz 3:1 (1:0)

/Fidel 13pen, Morente 75, Hosan 90+3 - Fernandez 90+1/

Levante - Osasuna 0:0

Selta - Valensija 1:2 (1:1)

/Aspas 11 - Duro 19, Gomez 53/

Ponedeljak

21.00: (3,60) Hetafe (3,00) Atletik Bilbao (2,40)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Jago AspasMaksi Gomez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara