Strahinja Bošnjak (©Starsport)
Strahinja Bošnjak (©Starsport)

Senzacionalan transfer iz Prve lige Srbije: Strahinja Bošnjak u Hetafeu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.20. | 15:40

Proletos je igrao u Kolubari

Mateo Garsija je dogovorio odlazak u argentinski Rasing, ali ipak neće biti prva vest dana u srpskom fudbalu. Jer kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija do koje je došla redakcija MOZZART Sporta: Strahinja Bošnjak je potpisao ugovor sa Hetafeom!

Gotovo stvar koju teško da je neko mogao da predvidi, ali očigledno da su odlične veze menadžera Zorana Stojadinovića u Španiji odradile svoje. Ugovor na četiri sezone je potpisan i 21-godišnji štoper će putovati sa Nemanjom Maksimovićem na pripreme prvog tima Hetafea za naredni ciklus takmičenja.

Izabrane vesti

Da li će uspeti da se izbori za mesto u timu Hozea Bordalasa, koji se već pominje kao moguće rešenje za klupu Valensije? To je već na samom igraču, ako ne uspe ići će negde na kaljenje, ali ovakva šansa retko se ukazuje i teško da je i sam Bošnjak mogao da pretpostavi da će dobiti priliku da se izbori za mesto u najjačoj ligi sveta.

Posebno zato što prošle sezone nije mogao da se izbori ni za mesto u najjačoj ligi Srbije. Bošnjak je naime sezonu počeo u Voždovcu, ali je brzo morao da prepusti mesto Nenadu Cvetkoviću, a kad su Zmajevi doveli i Nemanju Pejčinovića da igra u tandemu sa Nikolom Mikićem postao je jasno da će mu prostor za igru biti još manji, pa je na krovu tržnog centra procenjeno da je pametnije da ode negde gde će igrati.

Bošnjak je tako proleće prove u Prvoj ligi Srbije igrajući na pozajmici u dresu Kolubare, a sada će posredstvom Stojadinovićevih konekcija napraviti skok kakav ne pamtimo.

Podsetimo, Strahinja Bošnjak je Partizanovo dete, ali su ga crno-beli još januara 2019. prosledili Voždovcu bez dinara obeštećenja uz sporazum da će im pripasti 50 odsto od narednog transfera mladog fudbalera.

Međutim, neće Partizan dobiti ništa sem trening kompenzacije, jer je Bošnjak pre sporazuma sa Hetafeom dobio čiste papire od Voždovca tako da u Španiju ide kao slobodan igrač.

Zaista senzacionalan transfer.

(Pogledajte i novu epizodu Mozzart Njuzza)



tagovi

Strahinja BošnjakLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara